• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Erkek cennet pappağanıma eş arıyorum

callmeuncleteddy

Yeni Üye
Merhabalar yaklaşık 3 yaşında olan erkek cennet papağanıma(adı ELVİS) eş arıyorum bir kaç üretici ile görüştüm çok yüksek fiyat verdiler. Aslında son zamanlara kadar evde çok fazla zaman geçirdiğim için böyle bir ihtiyaç yoktu hep yanındaydım hep omuzumdaydı ama üniversite yüzünden sabah çıkıp akşam geliyorum evde yalnız kalıyor hem de ideal üreme çağında şuan. Bu sorunu daha az para harcayarak nasıl çözebilirim? Yavru karşılığında dişi verebilecek üretimciler var mıdır acaba?
İl: ERZURUM.
Yaklaşık 1 yıl olacak Elvisin bana gelişi. 1 yıldır benimle birlikte üzüldü benimle birlikte film dizi izledi benimle birlikte üzüldü ve eğlendi. Ama artık onun da baba olma sırası geldi. Bu hakkını elinden almak istemiyorum. Hem ben de amca olurum daha önce muhabbet kuşlarım oldu üredi ve o yavruların büyümesini izlemek çok zevkli. Bana yardımcı olacak birileri olursa çok sevinirim.
Not: burada yeniyim umarım kural dışı birşey yazmadım. Yardım edebilseniz de edemeseniz de zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba öncelikle ailemize hoşgeldiniz 😊 Aradığınızı bulmanız dileğiyle 🙏 Elvis çocugu görebilir miyiz mümkünse bir kaç fotoğraf ekler misiniz belki gören gelin adayları yakışıklılığına kapılırlar😍