• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Epimycin antibiyotik

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kafeskuslari ailesine hoşgeldiniz ☺
Bahsettiğiniz ilacı bilmiyorum ama sanırım üst solunum yollarında kullanılıyor. Peki kuşunuzun videosunu ekler misiniz bir görelim ve dışkı resmi de görelim ona göre yorum yapalım. Antibiyotik ile birlikte vitamin, probiyotik vs verdi mi?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bunları kullanıyorduk en sağdaki antibiyotik bir kuşcu onu kesmemizi söyledi video yükleyemiyorum
Bunlar çok kaliteli ürünler değil isterseniz röhnfried ürünleri olan gerwit,entrobac, bt âmin forte temin ediniz 👍Antibiyotiği bende önermiyorum ama durumunu anlamak için video görelim birde dışkı resmi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Veterinerden sonra vik vik sesler çıkarmaya başladı yemini değiştik ama hâlâ yemiyor ishali devam ediyor
Ses ağrıdanda olabilir, astım da olabilir ve size göre İshal olan belkide değildir bu yüzden video ve dışkı görelim 👍 Benim hayal gücüm çok yok lütfen video ve dışkı resmi ekler misiniz ona göre daha net yorum yapalım

Ece A.

Müdavim
Link değilmiş özür dilerim :) Ama bu şekilde yazıp direkt siteye ulaşabilirsiniz 😊

Ece A.

Müdavim
Dışkısı da lütfen beyaz peçete üzerine olursa iyi olur, daha sağlıklı dönüş alırsınız🙏

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Eritromisin içerir bu antibiyotik ama karaciğerde büyüme varsa etkileyebilir, dışkılar kötü değil sadece kuşunuzun solunumda problem var kaç gün kullandınız antibiyotiği?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
2 gün kullandık bugün bıraktık
Öyle olmaz 3 gün kullanın bu sefer enfeksiyon daha şiddetli hale gelir, ilaca da bağışıklık kazanır siz bugün de verin ve kanatlı uzmanına götürün röntgen çektirin 🙏

umlwbq

Yeni Üye
Öyle olmaz 3 gün kullanın bu sefer enfeksiyon daha şiddetli hale gelir, ilaca da bağışıklık kazanır siz bugün de verin ve kanatlı uzmanına götürün röntgen çektirin 🙏
Su içmiyor yem yemiyor yemden olacağını söylediler veteriner kursak kuruluğu olduğunu söylemişti

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Su içmiyor yem yemiyor yemden olacağını söylediler veteriner kursak kuruluğu olduğunu söylemişti
Kursak kuruluğu diye bir hastalık yok, mantar mı dediler? Mantar ise bu ilaç tedavi etmez aksine artırır bence iyi bir kanatlı uzmanına gidin , İstanbulun neresinde ikamet ediyorsunuz ☺

umlwbq

Yeni Üye
Kursak kuruluğu diye bir hastalık yok, mantar mı dediler? Mantar ise bu ilaç tedavi etmez aksine artırır bence iyi bir kanatlı uzmanına gidin , İstanbulun neresinde ikamet ediyorsunuz ☺
Kağıthane, kursağını sıkıp az bir şey su gelirdi dedi ve kursak kuruluğu olduğunu söyledi bu antibiyotik ve yanında şırıngada bir ilaç verdi kuşumun ishali aksine daha çok arttı hiç yem yemedi bugün antibiyotiği kesip yem değiştirdim zorla yedirdim veterinerden sonra vik vik sesi başladı

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Kağıthane, kursağını sıkıp az bir şey su gelirdi dedi ve kursak kuruluğu olduğunu söyledi bu antibiyotik ve yanında şırıngada bir ilaç verdi kuşumun ishali aksine daha çok arttı hiç yem yemedi bugün antibiyotiği kesip yem değiştirdim zorla yedirdim veterinerden sonra vik vik sesi başladı
Kağıthane ise vetfrom alternatif tıp merkezi gözde hanımı öneririm 🙏🌸 Böyle muayeneyi de ilk kez duydum, öyle bir şey olmaz siz Gözde hanıma gösterin mutlaka 🌸