• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Entrobac saklanması

Sarı Cesur

Yeni Üye
Bölünmüş Entrobac almıştım. Dışı parlak bir pakette gönderdiler. Cam bir kaba alsam olur mu?
Bir de evimiz yazın çok sıcak oluyor, bozulur mu?

Sarı Cesur

Yeni Üye
Peki kullanımı hakkında bazı yerlerde 6 saat sulukta kalması gerektiği yazıyor bazı yerlerde tüm gün hangisi doğru acaba?

Sarı Cesur

Yeni Üye
Çok teşekkür ediyorum bütün cevaplarınız için😊

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Ek gıda veriyorsanız meyve sebze gibi vitamini haftada 1 kere verseniz yeterli olur diye düşünüyorum

Emreoz

Aktif Üye
Ben haftada 1 veriyorum sabah koyduğumu 5 saatte bir yani öğlen gibi tazeleyip akşam normal su koyuyorum. Saklama konusunda da küçük bir buz çantası aldım kapalı dolaba koydum en azından orada saklayacağım. Çünkü bizim ev de cehennem gibi oluyor yazın.

Sarı Cesur

Yeni Üye
Ben haftada 1 veriyorum sabah koyduğumu 5 saatte bir yani öğlen gibi tazeleyip akşam normal su koyuyorum. Saklama konusunda da küçük bir buz çantası aldım kapalı dolaba koydum en azından orada saklayacağım. Çünkü bizim ev de cehennem gibi oluyor yazın.
Teşekkür ederim cevabınız için, buz çantası kaç saat soğuk tutar ki?

Emreoz

Aktif Üye
Teşekkür ederim cevabınız için, buz çantası kaç saat soğuk tutar ki?
Soğuk tutmasa da ağzı kapalı durursa en azından dışarının sıcağından korur diye düşündüm. Dıştan buz aküsü koyarım belki aşırı sıcaklarda, içte nem yapar olmaz. Biraz uğraştıracak ama deneyip göreceğim.

Emreoz

Aktif Üye
Dolap da saklasak olur mu
Dolapta saklanabilir deniyor burada pek çok kişi. Ev uygunsa olur herhalde. Bizim evin serin yeri yani kuşların durduğu oda daha şimdiden 27 derece gösteriyor. Yazın kaç olur Allah bilir. O yüzden kendimce önlem aldım.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kapalı rutubetsiz günes görmeyen bir yerde saklayın buzdolabına konulmaz