• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Enterobacter

Zlsmvs

Paylaşımcı
Hastalık Belirtileri
Ara ara dışkıda değişiklik, hafif titreme hareketi hem kanatlarda hem de gövdesinde, kuyruk sekmesi
Merhabalar yaklaşık 5 yaşında dişi muhabbet kuşum kasım ayında ur ameliyatı oldu ameliyattan alınan parçadan biyopsi ve mikrobiyoloji testi istemiştim sonuçlar hk bilgim yoktu hekimden bi kaç defa test sonuçlarına bakmasını istedim ama haber vermemişti biraz uzak olduğu için de hastaneye gitmedim bugün hastaneyi arayıp gelemeyeceğimi testler hk bilgi almak istediğimi söyledim baktığında enterobacter çıkmış testlerde ben uzmanla görüşüp size dönüş yapıcam dedi gün içerisinde ama dönüş olmadı bu konu hak.bilgisi olan daha önce tecrübesi olan var mı yine korkuyorum bişe olacak diye😔 dışkılarını ve videolarını bi önceki konu da yüklemiştim zaten titremesini vs kızgınlık dönemi sanmıştım bu durumla alakası olabilir mi ?

Ekli dosyalar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba bu resimler eski mi? Ameliyattan sonraki halini görebilir miyim 👍enterobacter bir ödem bir iltihab türü enfeksiyondur. Uru aldılar ama bu yine zamanla büyüyecektir ve ömrü yettikçe her seferinde tekrar tekrar alınacak ne yazıkkı bu bakteri yok edilemiyor ama hayvancağızı rahatlatıyor ve size tavsiyem uzmanın verdiği ağrı kesici ilacı veriniz çok geçmiş olsun

Zlsmvs

Paylaşımcı
Merhaba bu resimler eski mi? Ameliyattan sonraki halini görebilir miyim 👍enterobacter bir ödem bir iltihab türü enfeksiyondur. Uru aldılar ama bu yine zamanla büyüyecektir ve ömrü yettikçe her seferinde tekrar tekrar alınacak ne yazıkkı bu bakteri yok edilemiyor ama hayvancağızı rahatlatıyor ve size tavsiyem uzmanın verdiği ağrı kesici ilacı veriniz çok geçmiş olsun
Merhaba evet resimler eski 2 ay olacak ameliyat olalı araştırdım ancak anlamadım ecoli vs bakteri türü diyo antibiyotik tedavisi yapılamsı vs yazıyordu ben mi yanlış anladım bilmiyorum..

Üst Alt