• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Engelli Muhabbet Kuşu

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Gebze'deyim ben. Bu kuşu aldığım petshopun yanında yine kendilerine ait veteriner kliniği var. Sahip çıktım diye çok ilgilendiler gerçekten. Röntgen ekran görüntüsünü almak hiç aklıma gelmedi. 1 hafta sonra tekrar götürücem kontrole. Muhtemelen annesinin altında kırılmış dediler 50 günlük daha.
Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir 🤲

Sadecelif

Yeni Üye
Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir 🤲
İnşaallah ya İnşaallah. Hacı yatmaz gibi oldum artık şu 3 gündür. oturuyorum koltuğa kafesten tık sesini duyunca koşup bakıyorum. Yarın da işe gidicem aklım hep evde olacak. Kafasını okşuyorum dualar ede ede gık demiyo hissediyo ona olan kalbimi sanırım. Hepinize de çok teşekkür ederim yorumlarınızdan katkılarınızdan dolayı. İyi ki varsınız 🤲

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
İnşaallah ya İnşaallah. Hacı yatmaz gibi oldum artık şu 3 gündür. oturuyorum koltuğa kafesten tık sesini duyunca koşup bakıyorum. Yarın da işe gidicem aklım hep evde olacak. Kafasını okşuyorum dualar ede ede gık demiyo hissediyo ona olan kalbimi sanırım. Hepinize de çok teşekkür ederim yorumlarınızdan katkılarınızdan dolayı. İyi ki varsınız 🤲
Eğer maddi imkanınız var ise Xiaomi 2K 3 Megapiksel 360 Ip Kamera öneririm kendim de kullanıyorum gece görüş, karşılıklı görüşme vb gibi bir çok özelliği mevcut hem aklınız onda kalmıyor 😊

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Hissederler ☺ İyiki bırakmadınız esas ben teşekkür ederim bir cana hem kalbinizi, hem evinizi açtığınız için 🥰 İyiki sizler gibiler var 🤲☺

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Gebze'deyim ben. Bu kuşu aldığım petshopun yanında yine kendilerine ait veteriner kliniği var. Sahip çıktım diye çok ilgilendiler gerçekten. Röntgen ekran görüntüsünü almak hiç aklıma gelmedi. 1 hafta sonra tekrar götürücem kontrole. Muhtemelen annesinin altında kırılmış dediler 50 günlük daha.
Merhaba çok geçmiş olsun, size yazmıştım, yuvada ezilmiş diye😔çok yavru olunca yada en ufak olunca malesef ezilebiliyorlar, ben böyle durumlarda yavru kaydırıyorum, 7 bebek oluyor, 2 bebekli anneye veriyorum, hem anne hem bebek hemde babalar rahat ediyor🤲
Kanatlıoil d3 kemik yapısını destekler lütfen temin edin ve verin

Son düzenleme:

Tsc6045

Paylaşımcı
Eğer maddi imkanınız var ise Xiaomi 2K 3 Megapiksel 360 Ip Kamera öneririm kendim de kullanıyorum gece görüş, karşılıklı görüşme vb gibi bir çok özelliği mevcut hem aklınız onda kalmıyor 😊
Tapo da öneririm kendim kullanıyorum. Sesli arama özelliği de mevcut.