• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

en kaliteli yem

muhabbet kuşum için yem almak istiyorum. Hangi yem en kalitelisidir acaba? internetten alacağım. Vitamin olarak arada suluğuna 4 damla şeklinde Avisol-A kullanıyorum. Bunun dışında almam gereken nedir?

Emre A.

Tutkulu
Forum olarak;

Vitamin: Gervit-W
Probiyotik: Entrobac
Yem: Garden Mix pembe şerit kullanıyorum ben.

@Şehmus BAKIR 'ın sitesinden alabilirsiniz. mamaist.com

ramam
Forum olarak;

Vitamin: Gervit-W
Probiyotik: Entrobac
Yem: Garden Mix pembe şerit kullanıyorum ben.

@Şehmus BAKIR 'ın sitesinden alabilirsiniz. mamaist.com
tamamdır teşekkür ederim en kısa sürede temin edeceğim.Bahsettiğiniz sitede tükenmiş fakat stoklar yenilenir heralde. Peki Avisol-A' nın bir zararı olur mu?

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
şöyle örnek vereyim kendimce gervit 100de 100 ise avi sol 100 de 20 belki 10 etkili

Emre A.

Tutkulu
ramam

tamamdır teşekkür ederim en kısa sürede temin edeceğim.Bahsettiğiniz sitede tükenmiş fakat stoklar yenilenir heralde. Peki Avisol-A' nın bir zararı olur mu?
Olmazda kaliteli adı altında size önerdiklerim daha iyidir avisol kullanmanıza gerek yok

gerviti: 100ml tam dolu suluğa 8 damla
entrobacı: 100 ml tam suluğa pirinç tanesi kadar çay kaşığı ucunda verebilirsiniz.

gerviti pazartesi verin
entrobacı cuma günü verin

tabi ki haftada 1 dal darı
haftada 2 banyo bu sıcaklarda önemlidir. içme suyu koyun bi kaba kendisi yapacaktır. ekstra bir şey atmayın sadece içme suyu
haftada yine 2 ayrı ayrı sebze meyve fazla vermeden nelerin verilip verilmeyeceğini internetten bakarsınız

haftada 1 kafes temizliği
2 günde bir eğer taban malzemesi kullanmıyorsanız tabandaki dışkıları temizleyin.

ev kuşları için bu bakım yeterlidir.

aklınıza takılan soru varsa sorabilirsiniz.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Ürünler stokta var sadece gardenmix yok mamaist muhabbet kuşu yemini deneyin memnun kalacağınızdan eminim kullananlar memnun kaldı 👍

Olmazda kaliteli adı altında size önerdiklerim daha iyidir avisol kullanmanıza gerek yok

gerviti: 100ml tam dolu suluğa 8 damla
entrobacı: 100 ml tam suluğa pirinç tanesi kadar çay kaşığı ucunda verebilirsiniz.

gerviti pazartesi verin
entrobacı cuma günü verin

tabi ki haftada 1 dal darı
haftada 2 banyo bu sıcaklarda önemlidir. içme suyu koyun bi kaba kendisi yapacaktır. ekstra bir şey atmayın sadece içme suyu
haftada yine 2 ayrı ayrı sebze meyve fazla vermeden nelerin verilip verilmeyeceğini internetten bakarsınız

haftada 1 kafes temizliği
2 günde bir eğer taban malzemesi kullanmıyorsanız tabandaki dışkıları temizleyin.

ev kuşları için bu bakım yeterlidir.

aklınıza takılan soru varsa sorabilirsiniz.
Herkese cevapları için teşekkür ederim, ayrıntılı yorumunuz için size ayrıca teşekkür ederim Emre Bey. Kuşuma 3 yıldır bakıyorum ama sizin yorumunuz doğrultusunda vitaminleri temin edip başlayacağım hemen.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Lüks olanı alabilirsiniz 👍 özel karışım kuşun durumuna göre hazırlıyorum