• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

En iyi sultan papağanı yemi

3n3rgy1

Aktif Üye
Merhaba iyi akşamlar çift sultan papağanım var şuanda eurogold praket yem kullanıyorum fakat yem değiştirmek istiyorum daha iyi bir yem önerebilecek olan var mı ? Versele Laga prestige Australian Paraket yem almayı düşünüyorum sizce en beğenerek yiyecekleri yem markası nedir ?

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Merhaba iyi akşamlar çift sultan papağanım var şuanda eurogold praket yem kullanıyorum fakat yem değiştirmek istiyorum daha iyi bir yem önerebilecek olan var mı ? Versele Laga prestige Australian Paraket yem almayı düşünüyorum sizce en beğenerek yiyecekleri yem markası nedir ?
Soylediginiz yemde guzel versele laga karisik paraket te guzel. @Şehmus BAKIR hocam daha net bilgi verir bu konudam 👍

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
versela laga'nın yemleri iyidir kullanabilirsiniz ama fiyatları biraz fazla

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Dediğiniz Versele Laga Avustralian alabilirsiniz üst düzey bir yemdir 👍

3n3rgy1

Aktif Üye
Teşekkür ederim sizleri okuya okuya doğru kararı vermişim. Teyit etmek amaçlı sorayım dedim çok sağolun

Üst Alt