• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

En acılı veda

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Isim yazmayacağım ama buradaki bir çok arkadaşımız ilk hasta olduğumuz dönemde bize yol göstermişlerdi, yardımcı olmuşlardı. Kaç defa ölümlerden döndük ve bize dolu dolu 6 ay hediye etmişlerdi! Neler yapmadık ki bir o 6 ayda, uçak yolculuğu bile yapmıştık. Kafes nedir ki yatak odası sadece beraber camdan bulutları izleyerek uçmuştuk. Farklı ülkeler gördük beraber farklı şehirler. Her gittiğimiz yerde her göreni hayran bıraktı, sevdirdi kendini. İyileşme sürecine geçmiştik zaten asıl acı olan içimi parçalayan ölümü hastalıktan değil benim yüzümden olması.
Ne güzel anlatıyorsunuz, bize 6 ay hediye edildi diye :cry: bence onun vadesi buraya kadarmış, geçen gün yaşanan olay sadece vesile olmuş. Belki de o olay yaşanmasaydı onu daha acılı bir dönem bekliyordu, hastalığı yeniden artıp daha çok canı yanacaktı Allah o acıyı yaşamasın diye bu şekilde olmasını istedi :( evet insan kendisini suçluyor, ama biz şahidiz ki siz elinizden gelenin çok daha fazlasını yaptınız, Dünyanın öbür ucundan Şehmus abiye getirdiniz belki iyileşmesine yardımcı olur bir çare bulunur diye. Kendinizi suçlamanız gereken hiçbir durum yok, bence size hakkını helal etmiştir 🙏

Limonbey33

Tutkulu
Iki gündür ağırdı yemek yemiyor hiç bir şey yapmak istemiyor sadece omuzuna konup çene altına sokulmak son günlerinde olabildiğince yakın olmak istiyordu.. kızım, bebişim, hayatımın rengi, canımdan can akşam üzeri hayata gözlerini yumdu. Bu acının tarifi yok.
Şimdi endişem Jack için hiç sesini çıkartmıyor yasını tutuyor belki bir ümit dönecek diye bekliyor bilemiyorum kapının köşesine konmuş sessiz ve hareketsiz bir bekleyiş içinde içimi parçalıyor. Evet ben dayanırım zaten 6 aydır rahatıszdı ve ben kendimi bugüne o günden hazırlamıştım ama sevdiceği nasıl dayanacak buna. Ne yapmamı önerirsiniz yeni bir eş mi alayım yoksa bir süre beklemeli miyim?
Başınız saolsun meleğimiz melek oldu size de sabır diliyorum şuan için ruh halimiz anlayabiliyorum zaman duruyor gibi geliyor resmen,ama geçecek geçmek de zorunda yoksa nasıl tutunuruz hayata,benim de köpeğim ölünce depresyona girmiştim bir ayda yedi kilo verdim hayat durdu sandım ama zamanı gelince başka bir can girdi hayatıma ve güneşim yeniden doğdu,ins size de öyle olacak biraz sabır🙏

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Başınız sağolsun. Bu acı bende çok taze, daha 1 hafta bile olmadı. Bu zor gününüzde bizler yanındayız.

Üst Alt