Teşekkür ederim Süleyman hocamKardeşim hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin rabbim inşâAllah![]()
Çok çok teşekkür ederim hocam, sizlerinde kalbinden ne geçiyorsa 2023 size getirsinBir tane daha oğlak burcu Bahar tanıyorum sankiMutlu yıllar
Yeni yaşın kalbinden ne geçiyorsa getirsin sana
![]()
Çok teşekkür ederimm, umarım dediğiniz gibi olur
Teşekkür ederim Levent abim, hepimizin gönlünce olsun inşallahCanım benim @Bahar Y. Kardeşim… Doğum Günün Kutlu Olsun… Nice Mutlu ve Sağlıklı YaşlaraHerşey gönlünce olsun…
![]()
Aslı hocaam çok teşekkür ederim çok, sizinde inşallah
Şehmus hocamı kızar yoksa o diğer abi mi ?
Ne güzel yazmışsın, duygulandımDoğum günün kutlu olsun @Bahar Y.her şey gönlünce olsun, engeller seni hiçbir zaman şaşırtmasın, sen hepsini aşabilecek güçtesin. Hayallerinden asla vazgeçme, hiçbiri imkansız değil. Gireceğin sınav için hakkında hayırlısı olsun, kolayca başarabileceğine inanıyorum. Sen de kendine inan her zaman, gerisi gelir
Seni çok seviyorum. Gelecek doğum günlerini beraber kutlamak dileğiyle
![]()
Çok teşekkür ederim Feyza hocam
Necmi hocam hepinizden dikkatli çıktı abi görüyor musunAaa Bugün Baharın doğumgünüymus haberimiz yokmuş Necmi sen nasıl anladınDoğum günün kutlu olsun @Bahar Y. Kardeşim iyiki seni tanıdık iyi ki varsın kardeşim
Nice yıllara hep birlikte
![]()
Teşekkür ederim Kübra hocam hepimizin her istediği hayırlısıyla olsun inşallahDoğumgünün kutlu olsun Baharcım. Yeni yaşında istediğin bütün güzellikler senin olsun.![]()
Dün sana bahsettiğim yerden gördüm. Dün de @ömer18 in doğum günüydü. Members kısmında var. Forumun altını üstünü teknik olarak kurcalamaya bayılırım. Zaten doğum günlerini bilmesem de @Bahar Y. ve bazı arkadaşlarım benimle paylaşacak kadar yakın.Aaa Bugün Baharın doğumgünüymus haberimiz yokmuş Necmi sen nasıl anladınDoğum günün kutlu olsun @Bahar Y. Kardeşim iyiki seni tanıdık iyi ki varsın kardeşim
Nice yıllara hep birlikte
![]()
Bırak dağınık kalsın NecmiDün sana bahsettiğim yerden gördüm. Dün de @ömer18 in doğum günüydü. Members kısmında var. Forumun altını üstünü teknik olarak kurcalamaya bayılırım. Zaten doğum günlerini bilmesem de @Bahar Y. ve bazı arkadaşlarım benimle paylaşacak kadar yakın.Asıl Levent Abi'nin doğum gününü yakalamak lazım burayı party alanına çevireceğim.
![]()