Teşekkür ederim Süleyman hocamKardeşim hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin rabbim inşâAllah
Çok çok teşekkür ederim hocam, sizlerinde kalbinden ne geçiyorsa 2023 size getirsinBir tane daha oğlak burcu Bahar tanıyorum sanki Mutlu yıllar Yeni yaşın kalbinden ne geçiyorsa getirsin sana
Çok teşekkür ederimm, umarım dediğiniz gibi olurNice güzel yıllara @Bahar Y. Umarım harika bir yaş olur sizin için
Teşekkür ederim Levent abim, hepimizin gönlünce olsun inşallahCanım benim @Bahar Y. Kardeşim… Doğum Günün Kutlu Olsun… Nice Mutlu ve Sağlıklı Yaşlara Herşey gönlünce olsun…
Aslı hocaam çok teşekkür ederim çok, sizinde inşallah@Bahar Y. Cım doğum günün kutlu olsun Kalbinden geçen tüm dileklerin kabul olsun
Şehmus hocamı kızar yoksa o diğer abi mi ?@Rodiena Necmi hocam Şehmus abi sana kızarsa karışmam bak forumla alakasız konu
Ne güzel yazmışsın, duygulandım çok teşekkür ederim hepiniz tek tek ailem gibisiniz, hepinizi seviyorum umarım düşündüğün gibi olur herşeyDoğum günün kutlu olsun @Bahar Y. her şey gönlünce olsun, engeller seni hiçbir zaman şaşırtmasın, sen hepsini aşabilecek güçtesin. Hayallerinden asla vazgeçme, hiçbiri imkansız değil. Gireceğin sınav için hakkında hayırlısı olsun, kolayca başarabileceğine inanıyorum. Sen de kendine inan her zaman, gerisi gelir Seni çok seviyorum. Gelecek doğum günlerini beraber kutlamak dileğiyle
Çok teşekkür ederim Feyza hocam hepimize hepimizeCanım @Bahar Y. Nice güzel yaşların, yılların olsun yeni yaşın bütün mutlulukları uçursun sana
Necmi hocam hepinizden dikkatli çıktı abi görüyor musun çok çok teşekkür ederim öz abim gibi sevdiğim abimAaa Bugün Baharın doğumgünüymus haberimiz yokmuş Necmi sen nasıl anladın Doğum günün kutlu olsun @Bahar Y. Kardeşim iyiki seni tanıdık iyi ki varsın kardeşim Nice yıllara hep birlikte
Teşekkür ederim Kübra hocam hepimizin her istediği hayırlısıyla olsun inşallahDoğumgünün kutlu olsun Baharcım. Yeni yaşında istediğin bütün güzellikler senin olsun.
Dün sana bahsettiğim yerden gördüm. Dün de @ömer18 in doğum günüydü. Members kısmında var. Forumun altını üstünü teknik olarak kurcalamaya bayılırım. Zaten doğum günlerini bilmesem de @Bahar Y. ve bazı arkadaşlarım benimle paylaşacak kadar yakın. Asıl Levent Abi'nin doğum gününü yakalamak lazım burayı party alanına çevireceğim.Aaa Bugün Baharın doğumgünüymus haberimiz yokmuş Necmi sen nasıl anladın Doğum günün kutlu olsun @Bahar Y. Kardeşim iyiki seni tanıdık iyi ki varsın kardeşim Nice yıllara hep birlikte
Bırak dağınık kalsın NecmiDün sana bahsettiğim yerden gördüm. Dün de @ömer18 in doğum günüydü. Members kısmında var. Forumun altını üstünü teknik olarak kurcalamaya bayılırım. Zaten doğum günlerini bilmesem de @Bahar Y. ve bazı arkadaşlarım benimle paylaşacak kadar yakın. Asıl Levent Abi'nin doğum gününü yakalamak lazım burayı party alanına çevireceğim.