• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Emanet Edilen Kuş HK.

Emre A.

Tutkulu
Merhaba,
Kuzenim memlekete gidecek erkek kuşlarını bana bıraktılar. Benimde dişi kuşum var. Benim kuş kafese alışık değil diğer kuş alışık kafese aynal salıncağını çok benimsemiş ayrılmıyor malum ama çıkarıncada girmek bilmiyor. Konu şu;

yan yana koyduğumda kafesleri tellere tırmanıp birbirlerine bakıyorlar,
dışarı saldığımda oradan oraya kovalayıp yoruyorlar kendilerini
ikisini kafese koyuyorum biri aşağıda biraz biri yukarıda bizim kuş ayrı kafeslerde bu sefer durmuyor,
ikisini aynı kafese koyuyorum bu sefer bizim kuş kur yapıyor erkek kuş pas vermiyor kaçıyor.

kafesleri yan yana koyup (benim kuşun yeri değişecek ama) mu bırakayım yoksa benim kuş salık mı dursun?

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ka
Merhaba,
Kuzenim memlekete gidecek erkek kuşlarını bana bıraktılar. Benimde dişi kuşum var. Benim kuş kafese alışık değil diğer kuş alışık kafese aynal salıncağını çok benimsemiş ayrılmıyor malum ama çıkarıncada girmek bilmiyor. Konu şu;

yan yana koyduğumda kafesleri tellere tırmanıp birbirlerine bakıyorlar,
dışarı saldığımda oradan oraya kovalayıp yoruyorlar kendilerini
ikisini kafese koyuyorum biri aşağıda biraz biri yukarıda bizim kuş ayrı kafeslerde bu sefer durmuyor,
ikisini aynı kafese koyuyorum bu sefer bizim kuş kur yapıyor erkek kuş pas vermiyor kaçıyor.

kafesleri yan yana koyup (benim kuşun yeri değişecek ama) mu bırakayım yoksa benim kuş salık mı dursun?
Kafesleri ayrı dursun. Başka kafesin kuşunu birleştirmeyin kendi kusunuzla zaten devamlı kalmiyacak. Kuşlar strese girer alismasinlar birbirlerine

Emre A.

Tutkulu
Ka

Kafesleri ayrı dursun. Başka kafesin kuşunu birleştirmeyin kendi kusunuzla zaten devamlı kalmiyacak. Kuşlar strese girer alismasinlar birbirlerine
bizim kuş şimdiden uzaklaştı bizden o zaman ayrı ayrı çıkarayım ikisinide önceden öptüren bizim kuş şimdi full kuşun yanına gidiyor ayrı ayrı çıkarayım dışarı o zaman ikisi birlikte dışarı çıkınca zaten birbirlerini kovalıyorlar ayrı ayrı çıkarmak en mnatıklısı olacak da bizim kuş kafese nasıl alışacak bilmiyorum bizim kuşu salınık bırakayım mı yoksa diğer kuşu başka odaya mı koyayım

benim kuşu tek saldığımda hep onun kafesine gidiyor

Son düzenleme:

Bahar Y.

Müdavim
Birini çıkardığınızda diğerini başka odaya götürün kafesle

Üst Alt