• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Elle besleme

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kartal civarında oturan ve beslemeyi bilen bir arkadaşımız sana yardımcı olacaktır kardeşim en kötü ihtimal getir ben bir kaç gün bakarım hastaya 😊

eray1418

Paylaşımcı
Kartal civarında oturan ve beslemeyi bilen bir arkadaşımız sana yardımcı olacaktır kardeşim en kötü ihtimal getir ben bir kaç gün bakarım hastaya 😊
KARTAL pendik maltepe civarında var mı beslemeyi bilen biri

Abi zaten haftasonuna doğru durumu sıkıntıya girerse sana getiricem bi kaç gün beslersen memnun olurum

Şuan durumu belirsiz kafes yeni olduğundan biraz şaşkın soğuk algınlığı ilacını sabah koyuyorum akşam üzeri temiz su koyuyorum 3 gün daha koyayım sonra probiyotik vericem

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
KARTAL pendik maltepe civarında var mı beslemeyi bilen biri

Abi zaten haftasonuna doğru durumu sıkıntıya girerse sana getiricem bi kaç gün beslersen memnun olurum

Şuan durumu belirsiz kafes yeni olduğundan biraz şaşkın soğuk algınlığı ilacını sabah koyuyorum akşam üzeri temiz su koyuyorum 3 gün daha koyayım sonra probiyotik vericem
Tamam kardeşim irtibatta olalım 👍

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Durup dururken
Şuan durgun kabarık dışkısı da ishal gibi
Veterineri aradım 700 tl diyor tedavi muayene falan
Resmen ticaret yapıyorlar
Ben papaganimi usuttugu icin goturdum veterinere. Muayene arti antibiyotik toplamda 150 tl odedim ve suan kusum zipkin gibi. Zeytinburnunda klinik ama 700 tl vermekten iyidir. Zeytinburnu veteriner klinigi yazinca cikiyor internette.

Üst Alt