muhabbet2000
Paylaşımcı
9 gündür yeni muhabbet kuşumu her detayına dikkat ederek elime alıştırmaya çalışıyordum. Dün elime çıktı. Bugün elime çıkmadı. Ben de çok bıkkınlıktan ve sürecin uzamasından kafesten dışarı saldım ve parmağıma kondurmak için uğraştım. Sonuç olarak artık elimi sevmiyor. Yaklaştırabiliyorum ama kesinlikle muhatap olmuyor ve dokundurmuyor. Affedersiniz yaptığım bu gerizekalı hareketleri nasıl telafi ederim önümüzdeki günlerde ya da edebilir miyim. Bu arada başka bir kafeste ele değil sadece elimle uzattığım tüneğe çıkan el travmalı (zorunlu antibiyotik uygulaması sebebiyle) dişi kuşum da var. Onun kesinlikle ele alınacağını düşünmüyorum çok uzun bir süredir böyle ama en azından elimi o kaçmadan yaklaştırabilsem yeterli olurdu. En azından kafesleri birleştireceğim zaman yeni kuşu korkutmazdı. Bu arada kuşların ayrı kafeste olmalarının sebebi dişinin erkeğe saldırmasıydı.
Gerçekten çok kötü hissediyorum 9 günlük ilerlemeyi çöpe attım ve kuş el travmalı oldu.

Gerçekten çok kötü hissediyorum 9 günlük ilerlemeyi çöpe attım ve kuş el travmalı oldu.