• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Ele çağırma ve alıştırma

Merhaba iyi akşamlar ve hayırlı ramazanlar yaklaşık 8 aydır bir sultan papağanım var iki taneydi birisi hastalandı öldü 7 ay oldu şimdiki kalan öncekine göre daha sessizdi az ötüyordu ve daha sakindi cinsiyetini belki tahmin edebilirsiniz diye verdim bu bilgiyi de çok uzatmadan konuya geçeyim en kötü iki günde bir akşamları çıkartıp elime alıştırıyordum ilk başlarda elimi kanattı baya şimdi de çok fazla ilerleyemedim sadece elimi uzattığımda hemen kafasını öne eğip sevme moduna geçiyor parmağımı uzatınca çünkü her gün seviyordum ve hoşuna gidiyordu böyle alışır elime dedim açıkcası.Genelde de elime gelmiyor illa yanına gidiyorum zorla seviyorum uzaktan çağırınca ele gelmiyor ona nasıl alıştırabilirim aşağıya birkaç foto bırakacağım lütfen bu sorunu çözmek istiyorum bayadır bilgiler yetmiştir umarım kuş hakkında esenlikler.(Ölen kuş kafası sarı olandı fotoları ilk zamanlar çektim yaklaşık 8 ay oldu.)IMG_20250829_195422.jpgIMG_20250827_231058.jpgIMG_20250827_231049.jpg

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba iyi akşamlar ve hayırlı ramazanlar yaklaşık 8 aydır bir sultan papağanım var iki taneydi birisi hastalandı öldü 7 ay oldu şimdiki kalan öncekine göre daha sessizdi az ötüyordu ve daha sakindi cinsiyetini belki tahmin edebilirsiniz diye verdim bu bilgiyi de çok uzatmadan konuya geçeyim en kötü iki günde bir akşamları çıkartıp elime alıştırıyordum ilk başlarda elimi kanattı baya şimdi de çok fazla ilerleyemedim sadece elimi uzattığımda hemen kafasını öne eğip sevme moduna geçiyor parmağımı uzatınca çünkü her gün seviyordum ve hoşuna gidiyordu böyle alışır elime dedim açıkcası.Genelde de elime gelmiyor illa yanına gidiyorum zorla seviyorum uzaktan çağırınca ele gelmiyor ona nasıl alıştırabilirim aşağıya birkaç foto bırakacağım lütfen bu sorunu çözmek istiyorum bayadır bilgiler yetmiştir umarım kuş hakkında esenlikler.(Ölen kuş kafası sarı olandı fotoları ilk zamanlar çektim yaklaşık 8 ay oldu.)Ekli dosyayı görüntüle 102699Ekli dosyayı görüntüle 102700Ekli dosyayı görüntüle 102701
Merhaba iyi akşamlar hayırlı Ramazanlar 😊forumumuza hoşgeldiniz
Başınız sağolsun 🤲
Grey dişi
Diğeri ölen kuşunuz büyük ihtimalle oda dişiymiş
Yavru iken alıştırmak çok daha kolay oluyor
Perde yöntemi deneyin youtu.be den bakabilirsiniz, Zamana bırakın, sevin bol bol konuşun😊

Üst Alt