Kuşların sayısı arttığı için oyalqnabilecekleri oyun alanlarından almak istiyordum ama satılanların fiyatları almış başını gidiyor. En küçük oyun parkı 100 TL, orta boylar 200 - 300 TL küsür olunca ona vereceğim parayı malzeme alıp yaparım diyerek sıvadım kolları.
Beş tane tabanım ve dal tünekler vardı zaten.
Onlar dışında bir süpürge sapı ( 20 tl )
Bir oklava ( 7.5 tl )
Tünekler ( tanesi 3 tl )
Kapalı piton ( set halinde aldım 12 tl )
Küçük tünekler ( tanesi 50 kuruş )
Çivi ve vidalar ( 7.5 tl )
Komşu amcam ustamız oldu, bende çırak. Üç saat içinde dört tanesini yaptık. Kalan bir taneyi de sonra yapacağız.
Oyuncakları henüz takmadım, onları zaman içinde almıştım, takınca öylede fotoğrafları paylaşırım.
Oyuncaklar vs. dahil bana komple 200 küsür liraya denk geldi. Normalde ilk fotoğraftakine benzeri 260larda satılıyor. O paraya beş oyun alanımız olacak.
Dal tünek fikri @Ege7473737 ün yemliğinden esinlenildi.
Satılanlardan tek farkı malzemeler farklı olduğu için tek renk olmadı ama çok fazla göze batmıyor gibi.
Tabanlara şeffaf masa örtüsü alıp ekleyeceğim, temizlemesi kolay olsun diye.
Beş tane tabanım ve dal tünekler vardı zaten.
Onlar dışında bir süpürge sapı ( 20 tl )
Bir oklava ( 7.5 tl )
Tünekler ( tanesi 3 tl )
Kapalı piton ( set halinde aldım 12 tl )
Küçük tünekler ( tanesi 50 kuruş )
Çivi ve vidalar ( 7.5 tl )
Komşu amcam ustamız oldu, bende çırak. Üç saat içinde dört tanesini yaptık. Kalan bir taneyi de sonra yapacağız.
Oyuncakları henüz takmadım, onları zaman içinde almıştım, takınca öylede fotoğrafları paylaşırım.
Oyuncaklar vs. dahil bana komple 200 küsür liraya denk geldi. Normalde ilk fotoğraftakine benzeri 260larda satılıyor. O paraya beş oyun alanımız olacak.
Dal tünek fikri @Ege7473737 ün yemliğinden esinlenildi.
Satılanlardan tek farkı malzemeler farklı olduğu için tek renk olmadı ama çok fazla göze batmıyor gibi.
Tabanlara şeffaf masa örtüsü alıp ekleyeceğim, temizlemesi kolay olsun diye.