Merhaba dişi sultan papağanım var ona bir kafes yaptım ve yakın zamanda yanına bir de erkek alıcağım kafes içi yemlik yerleri konumları için önerileriniz varsa dinlemek isterim.
Kafes güzel doğal olmuş da altına tava yapılacak mı? Taban düz olmasi iyi olur yere yemlik ve suluk koyulabilir ve temizliği kolaylaştırır içerden silo yemlik ve suluk da asılabilir tellere
Kafes güzel doğal olmuş da altına tava yapılacak mı? Taban düz olmasi iyi olur yere yemlik ve suluk koyulabilir ve temizliği kolaylaştırır içerden silo yemlik ve suluk da asılabilir tellere
tavası daha yapılacak tabanı düz olacak aliminyum tavası olacak. akıllı yemlik düşünmüştüm tellere asarım diye aynı şekilde suluk da. yere olabilir mi hayvanı etkiler mi kötü bi şekilde? bir de kaç tünek olmalı dogal ağaç tünek koymak istiyorum.
Merhaba dişi sultan papağanım var ona bir kafes yaptım ve yakın zamanda yanına bir de erkek alıcağım kafes içi yemlik yerleri konumları için önerileriniz varsa dinlemek isterim.
tavası daha yapılacak tabanı düz olacak aliminyum tavası olacak. akıllı yemlik düşünmüştüm tellere asarım diye aynı şekilde suluk da. yere olabilir mi hayvanı etkiler mi kötü bi şekilde? bir de kaç tünek olmalı dogal ağaç tünek koymak istiyorum.
Koyacağınız ağaç dallarına dikkat edin her ağaç olmuyor araştırın forumda da var bilgileri yerden yem yerler onda sorun yok akıllı yemlik de olur bitmiş halini şimdiden merak ediyorum
Kafesin tavası kenarları ve içindeki tünek yerleşimi bitti. Tünekleri bahçedeki mahlep agacından kestim ve yaptım. Yemlik ve suluk yerleşimi kaldı sonrası artık oyuncak yerleşimi olur. Kuşum yaşını doldurunca yanına bir erkek alıp yuvalık kısmının tellerini açıcam. Şimdilik büyük kafesten korkuyor içine girmiyor inşallah alışır alışması için tavsiyelerinizi bekliyorum.
Sürekli uçmak istemeyecek tunegin bir ucundan diğer ucuna gitmek isteyecek
Bence olmamış tünekler bir iki tane kısa olabilir ama en az o büyük kafese iki tane enine tünek lazım