• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Genetik El besleme sultan papağanı hakkında

Mrdyarz

Yeni Üye
Kuşumu yaklaşık iki ay önce 20 günlük civarı almak zorunda kaldım. Annesi tekrar yumurtlayınca yavruların tüğlerini yoldu ve yuvadan atıyordu. El beslemesi yaptım sorunsuz yeme düşürdüm ama şimdi karışık tohum başlayınca ishal ve bol su tüketimi oldu. Tohumu bırakıp tekrar dal darı ve aspura başladım nasıl bir yok izlemeyelim ve hangi vitaminleri kullanmalıyım. İlk ve son halini bırakıyorum

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kuşumu yaklaşık iki ay önce 20 günlük civarı almak zorunda kaldım. Annesi tekrar yumurtlayınca yavruların tüğlerini yoldu ve yuvadan atıyordu. El beslemesi yaptım sorunsuz yeme düşürdüm ama şimdi karışık tohum başlayınca ishal ve bol su tüketimi oldu. Tohumu bırakıp tekrar dal darı ve aspura başladım nasıl bir yok izlemeyelim ve hangi vitaminleri kullanmalıyım. İlk ve son halini bırakıyorum
Merhaba öncelikle emeğinize yüreğinize sağlık 🤗🤲 tahminimce çok yakışıklı bir erkek maşallah SüphanAllah 🥰
Yulaf aspur darı ile devam edin, çekirdek kırsın verin
Yem ne verdiniz
Buyrun okuyun lütfen faydası çok olur

Mrdyarz

Yeni Üye
Yem olarak Gold Wings Premium Parakeet bunu kullanıyorum 6 aylık bir tane daha bebeğim var oda bununla besleniyor hiç sorun yaşamadım ama ufaklığa ağır geldi sanırım

Mrdyarz

Yeni Üye
Merhaba öncelikle emeğinize yüreğinize sağlık 🤗🤲 tahminimce çok yakışıklı bir erkek maşallah SüphanAllah 🥰
Yulaf aspur darı ile devam edin, çekirdek kırsın verin
Yem ne verdiniz
Buyrun okuyun lütfen faydası çok olur
Çok teşekkür ederim🌸

Üst Alt