• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! El besleme sevda

Omerke

Paylaşımcı
Bugün aniden elime yavru ve yeme düşmemiş sevda geldi şuan yumurta sarısı, su ,probiyotik, bebe bisküvisi ve pirinç unu ile mama hazırladım elimle besledim ancak yarın el besleme maması alabilirim sürekli kafes tabanında duruyor ve uyuyor bu normal mi

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Yem kıracak zamanı henüz gelmemiş..üç saatte bir mama vermelisiniz. Bebe bisküvisi vermeyin. Acil mama edinmeniz şart. Suya gerek yok maması sulu olduğu için ayrıca ihtiyaç duymayacaktır. Tahminimce 20-25 günlük civarında. Hazırlığınız yokken keşke almasaydınız anaçları besleseydi. Hazırlığınızı yapınca almanız uygun olurdu.

Omerke

Paylaşımcı
Yem kıracak zamanı henüz gelmemiş..üç saatte bir mama vermelisiniz. Bebe bisküvisi vermeyin. Acil mama edinmeniz şart. Suya gerek yok maması sulu olduğu için ayrıca ihtiyaç duymayacaktır. Tahminimce 20-25 günlük civarında. Hazırlığınız yokken keşke almasaydınız anaçları besleseydi. Hazırlığınızı yapınca almanız uygun olurdu.
Tabikide normalde anne babasının altından almam bu yavru ortada kalmış yem kırmaya başlayıncada sahiplendiricem zaten

Omerke

Paylaşımcı
Mama en erken yarın olur gibi duruyor o zamana kadar ne önerirsiniz

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kabuksuz yemi direkte verebilirsiniz. Eğer bu şekilde beslerseniz ayrıca suda vermeniz gerekir. Ama mama vercekseniz su vermenize gerek yok.

Kabuksuz yemi ben parmak arasında yediriyorum. Tuz alır gibi yemi alıyorum anne ağzından alır gibi hemen kapıyorlar. Sizde öyle deneyebilirsiniz.

Omerke

Paylaşımcı
Kabuksuz yemi direkte verebilirsiniz. Eğer bu şekilde beslerseniz ayrıca suda vermeniz gerekir. Ama mama vercekseniz su vermenize gerek yok.

Kabuksuz yemi ben parmak arasında yediriyorum. Tuz alır gibi yemi alıyorum anne ağzından alır gibi hemen kapıyorlar. Sizde öyle deneyebilirsiniz.
Kabuksuz yemli mama ile bir iki gün idare eder değil mi? Meyve vs de verebilirmiyim

Omerke

Paylaşımcı
Pelet yem var elimde onu ezip sulandırsam olurmu