• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

El ayak hastalığı kuşlara bulaşır mı

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Abla patoloji sonucunda kronik gastrit yazıyor 😬 bide ulser mide ve bagırsaktada varmıs ve nigdedeki en iyi doktora gittim ama maalesef cok ilgilenmiyorlar bende bu sene gitmemeye karar verdim sınav senem oldugu icin @Demet bükay @Burçak A.
Sınav bitsin inşallah ablacım, stresin de geçer, üniversite hastanesinde çok iyi hocalar var kontrole gidersin😊🤲

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Abla patoloji sonucunda kronik gastrit yazıyor 😬 bide ulser mide ve bagırsaktada varmıs ve nigdedeki en iyi doktora gittim ama maalesef cok ilgilenmiyorlar bende bu sene gitmemeye karar verdim sınav senem oldugu icin @Demet bükay @Burçak A.
Geçmiş olsun ablacım o zaman yemene, içmene dikkat et asitli içecek ve gıdalardan uzak dur kudret narı, nöbet şekeri, bal karışımı lokman hekime yaptırabilirsin her sabah aç karnına bir tatlı kaşığı ye iyi gelir bu dönemde 😊

Erenb51

Paylaşımcı
Geçmiş olsun ablacım o zaman yemene, içmene dikkat et asitli içecek ve gıdalardan uzak dur kudret narı, nöbet şekeri, bal karışımı lokman hekime yaptırabilirsin her sabah aç karnına bir tatlı kaşığı ye iyi gelir bu dönemde 😊
teşekkürler abla deneyeceğim 🥰

Üst Alt