• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Ekibe komutan olarak atandım

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Merhabalar,
Bu yeni arkadaşımız .. Henüz adı yok çünkü cinsiyetini tam anlayamadık... Sizlerden yardım istiyorum. Baya detaylı ve bol resim yükledim. Henüz 3 gündür bizimle.
Değerli yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum. Lütfen boş geçmeyelim 😄

Ekli dosyalar

özgürkuş

Aktif Üye
Burda pearl desenli kuşum için dişi demişler. Pearl yoğunsa dişidir. Ama 5. Ayın sonuna doğru pearl desenleri azalıyorsa erkek.
Benim fikrüm pearlden dolayı dişi, ama yüz rengide baya parşak o yüzden erkekte olabilir. Karakteri nasıl insan sesini çok dinliyomu değişik ötüşleri var mı?

özgürkuş

Aktif Üye
Gerçi benim 2 aylık pearlüme baktım seninkinin desenleri daha az, o zaman seninki erkek

Mert.

Eski Forumcu
CİNSİYET BENİM Bİldigim ötmeden anlaşılıyor uzun ve ıslık gibi otuyorsa erkek. Parça parça otuyorsa disiydi ama uzmanlar daha iyi bilir video atarsanız daha iyi olur

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhabalar,
Bu yeni arkadaşımız .. Henüz adı yok çünkü cinsiyetini tam anlayamadık... Sizlerden yardım istiyorum. Baya detaylı ve bol resim yükledim. Henüz 3 gündür bizimle.
Değerli yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum. Lütfen boş geçmeyelim 😄
O zaman ben diyim hocam bu çocuk erkek adını koy hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah 😊

özgürkuş

Aktif Üye
CİNSİYET BENİM Bİldigim ötmeden anlaşılıyor uzun ve ıslık gibi otuyorsa erkek. Parça parça otuyorsa disiydi ama uzmanlar daha iyi bilir video atarsanız daha iyi olur
Ben baya araştırdım, sadece eksiğim dişi yawrum oldu dvranışını bliyorum, ama erkek yavrum olmadı henüz, o yüzden yavru erkek ötüşü nasıl olur nlmiyorum, ama yavru olduğundan çok ötmez diyolar, burdaki general 5 ayı geçtiyse erkekse değişik kaidelerde ses çıkarması lazım

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Gerçi benim 2 aylık pearlüme baktım seninkinin desenleri daha az, o zaman seninki erkek
Kafamı karıştıran o olmuştu benimde .
Henüz yeni yeme düştü . Yani daha minnak ..
O zaman ben diyim hocam bu çocuk erkek adını koy hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah 😊
Aaa nasıl sevindim .. erkek olsun bu seferki demiştim . Yorumunuz nedir Şehmus hocam. Duruşu sağlığı iyi mi papağan çok bilemiyorum ben ..

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Kafamı karıştıran o olmuştu benimde .

Henüz yeni yeme düştü . Yani daha minnak ..

Aaa nasıl sevindim .. erkek olsun bu seferki demiştim . Yorumunuz nedir Şehmus hocam. Duruşu sağlığı iyi mi papağan çok bilemiyorum ben ..
Maşallah asil bir duruşu var parlak tüyler sağlıklı görünüyor 👍😊

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Hoşgelmiş komutanlığa. 🤭

Sultan papağanı bende istiyorum. Gerçi benim istemediğim tür yok gibi. 🤣

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Hoşgelmiş komutanlığa. 🤭

Sultan papağanı bende istiyorum. Gerçi benim istemediğim tür yok gibi. 🤣
Hoşbulduu
Bu hastalık herhalde . Gerçi ben kendimi bildim bileli Jako papağan istiyorum alamadım hiç çok pahalı diye .. bir gün inşallah

Üst Alt