• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Beslenme Ek gıda

serapunal

Aktif Üye
Benim kuşum versela laganın ürünlerini tüketiyor (prestige,prestige loro paraque,canaries)(arada vitakraft manu var ondanda karıştırıyorum)bunların dışında dışarıdan birşey yemek istemiyor arada simit üzerindeki susam,çok az marul çok az ıspanak,havucun yumurtanın yüzüne bakmıyor çok denedim kahvaltıda,ek vitaminlarimiz kargoda geliyor mamaistten aldık,sorum şu ki bu şekilde devam mı etmeliyiz hayatımıza hazır mamalardan alayım mı evde tarifler var onlardan yapsammı,şuan keyfi çok yerinde hiç dokunmasam mı sonuçta artık bebek değil kaşıkla birşeyler yedirsem garipseyecek bilmiyorum belkide çok sevecek gerek varmı sizce

serapunal

Aktif Üye
Tanıtım - Kuşlarımız için Sebze salatası ve yumurta maması tarifi merhaba bu şekilde kendiniz hazırlayarak salata servis edebilirsiniz. Susam vermeyin. Mantar a davetiye çıkarır. Sebze vermediğiniz zamanlarda da arada multivitamin takviyesi yaparsınız.
Simit bizim evde çok yeniyor hata yapmışım vererek çok sağolun😔mamayı hazırlarım yarın direk masaya koysam yüzde doksan ihtimalle bakıp gidecek cazipleştirmek adına nasıl birşey yapabilirim mutfal işini çok severim hazırlamaya hiç zorsunmam yeterki canı istesin şanslı bey in

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Simit bizim evde çok yeniyor hata yapmışım vererek çok sağolun😔mamayı hazırlarım yarın direk masaya koysam yüzde doksan ihtimalle bakıp gidecek cazipleştirmek adına nasıl birşey yapabilirim mutfal işini çok severim hazırlamaya hiç zorsunmam yeterki canı istesin şanslı bey in
Benimki de öyle. Ben çaktırmadan yedirmeye çalışıyorum yumurtayı, sebzeyi. Mama kabına ek tohumlarından döküp ve üstüne de rendelenmiç yumurta koyup karıştırıp önüne sunuyorum. Tohumları yerken yumurtayı da yiyor.

serapunal

Aktif Üye
Benimki de öyle. Ben çaktırmadan yedirmeye çalışıyorum yumurtayı, sebzeyi. Mama kabına ek tohumlarından döküp ve üstüne de rendelenmiç yumurta koyup karıştırıp önüne sunuyorum. Tohumları yerken yumurtayı da yiyor.
Bunu denerim bak daldarıya dayanamaz kesinn

Üst Alt