• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Edirne uzunköprü veya ilçelerinde muhabbet kuşu veya sultan papağanı satan var mı üretici

Merlin

Yeni Üye
Benim bildiğim Edirne Merkez , çarşı çilingirler caddesinde Göktuğ Petshop var yanlış hatırlamıyorsam orada muhabbet kuşu satıyorlardı

EnesGenç

Eski Forumcu
Benim bildiğim Edirne Merkez , çarşı çilingirler caddesinde Göktuğ Petshop var yanlış hatırlamıyorsam orada muhabbet kuşu satıyorlardı
Pet shoptan canlı şeyler dışında alışveriş yapın ama canlı birsey almayın nasıl beslenme yapılacağına dair çoğunun bilgisi yok. Hastalıklı olabiliyor.

Merlin

Yeni Üye
Pet shoptan canlı şeyler dışında alışveriş yapın ama canlı birsey almayın nasıl beslenme yapılacağına dair çoğunun bilgisi yok. Hastalıklı olabiliyor.
Kendisi eskiden üretim yapıyordu şuan yapıyormu bilmiyorum ama sattığı kuşlar kendi kuşları diye biliyorum uzun zamandır gitmedim ama kendisi bilgiliydi yoksa bende petshoptan bir hayvan almam yada önermem 😊

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
O zaman ben de sorayım. Beylikdüzü ve yakınlarında tanıdığınız güvenilir üreticiler var mı 🥺

Kubos2247

Paylaşımcı
Üretici soruyorm ben petshop değil üretici varmı bildiğininiz

Kubos2247

Paylaşımcı
Kendisi eskiden üretim yapıyordu şuan yapıyormu bilmiyorum ama sattığı kuşlar kendi kuşları diye biliyorum uzun zamandır gitmedim ama kendisi bilgiliydi yoksa bende petshoptan bir hayvan almam yada önermem 😊
Üretici soruyorm ben petshop değil üretici varsa bildiğiniz

Kubos2247

Paylaşımcı
Benimde arkdasım alıcak gercekten bende petshoptan almasını istemiyorum bilgilerinin oldugunu da düşünmüyorum çok