• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Düzelmeyen dışkı

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Evet bu ay değiştireceğim kafesi. O yüzden olabilir mi?

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
hastalıktan anlamam lakin resme bakınca öyle tahmin ettim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Dışkıda düzelme var yani eskisine göre 👍 bu düzende ve bakımda devam edelim daha iyi olacaktır kuşun hareketleri nasıl?

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Anladım benim önceki oğlum bebekti bebekken 1 ay ishal gitti. Hiçbir şeyi yoktu yemesi içmesi herşey normaldi. Sonra kendi kendine düzeldi. Acaba dedim sizin de bebek mi. Her şeyi normalse entrobac kullanıyor musunuz. Kullanıyorsanız eğer gerwitle birlikte farklı günlerde tabi. Bagisikligi güçlenir. Zaman içinde düzelir diye düşünüyorum.🙏🏻

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Anladım benim önceki oğlum bebekti bebekken 1 ay ishal gitti. Hiçbir şeyi yoktu yemesi içmesi herşey normaldi. Sonra kendi kendine düzeldi. Acaba dedim sizin de bebek mi. Her şeyi normalse entrobac kullanıyor musunuz. Kullanıyorsanız eğer gerwitle birlikte farklı günlerde tabi. Bagisikligi güçlenir. Zaman içinde düzelir diye düşünüyorum.🙏🏻
Evet düzenli olarak kullanıyorum.

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Dışkıda düzelme var yani eskisine göre 👍 bu düzende ve bakımda devam edelim daha iyi olacaktır kuşun hareketleri nasıl?
Kusura bakmayın yazdığınızı görmemişim. Yeni fark ettim. Kuş artık dışarı çıkmak istemiyor zorla çıkarıyoruz. Kafeste oyuncakları ile oynuyor bazen. Bazen çok sessiz mutsuz görünüyor. Ve çok ısırıyor (tuydeydi ondan da olabilir). Yem yemesinde sıkıntı yok.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Gün içinde banyo yaptırın haftada iki kez ve vitamin, yulaf verin yem yediğinden emin olun sorun yok