Merhaba muhabbet kuşumu yeni sahiplendim 2-2.5 aylık gibi henüz. 6 gün oldu bugün eve geleli, biraz alıştı bize de eve de, kendi kendine çıkıp uçuyor artık yeni yeni. Ancak 3.günden itibaren fark ettim ki sürekli gagasını açıp kapatıyor bazen birbirine çarpıyor. Soğuk yerde kalmıyor. Camı falan açtığımda üzerini mutlaka örtüyorum. Peteğin yanında duruyor ev biraz bana soğuk geldği için sıcaktan mı diye düşünüp peteği kapattığımda da bu durum geçmiyor. Kanatlarını hafif açıyor sıcakladığında zaten sürekli gözüm üzerinde, tüylerini kabartıp da durmuyor. Acaba henüz bize tam alışmadığı için heycanlanıyor olabilir mi? Ya da ne tavsiye edersiniz. Kuşlar konusunda veterinerlere de çok güvenemiyorum. Herkes anlamıyormuş ve maalesef işin ticaretinde olan insanlar hakkında kötü yorumlar duydukça korktum. Yemesi iştahı gayet güzel enerjisi de iyi daha yeni gelmiş olmasına rağmen. İlk geldiğinde çok hafif ishali vardı ama suyuna iki damla sirke damlattım korka korka. Acaba bu vitaminler yerine doğal şeyler vermek daha mı iyi olur diye de düşünüyorum ömrü ve sağlığı için.