• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Durum kotulesti

Azra.k

Yeni Üye
Sizin attığınız veterinerleri aradık fakat kuşlara bakmadiklarini söylediler fakat hayvan hastanesi diye bir yer varmış fakat onunda yorumlarını okumuştum ve biraz korkunçtu bu yüzden oraya goturmedik bugünde bir anda zayıfladı ve neden böyle oldu anlamadım şırınga ile yem verdik su da veriyoruz fakat neden bir anda bu kadar zayıfladı anlamadım

Ahmet Selim

Aktif Üye
Yardımsever üye
Şuan nasıl peki düne göre iyi mi enerjisini topladı mı probiyotikleri verdiniz mi?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Sizin attığınız veterinerleri aradık fakat kuşlara bakmadiklarini söylediler fakat hayvan hastanesi diye bir yer varmış fakat onunda yorumlarını okumuştum ve biraz korkunçtu bu yüzden oraya goturmedik bugünde bir anda zayıfladı ve neden böyle oldu anlamadım şırınga ile yem verdik su da veriyoruz fakat neden bir anda bu kadar zayıfladı anlamadım
Videosunu çekip streamble.com üzerinden atabilir misiniz ☺

Azra.k

Yeni Üye
Probiyotikleri verdik damlaları da kullanıyoruz yem de vermeye çalışıyoruz ama bir anda çok zayifladi

Hamdi

Müdavim
Yardımsever üye
Hiçbiri mi bakmıyormuş o kadar egzotik hayvan yazıyor açıklamalarında nasıl bakmıyorlar ?

Üst Alt