• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Durgunluk

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Tamam üç gün boyunca tazeleyerek verin sonrasında tekrar dışkı resmi ve video görelim eğer kusma olursa yazarsınız yardımcı olalım

Mavişbus

Aktif Üye
Öncesi gibi ötmüyor konuşmuyor hasta desem hasta değil hasta olan yem yemez oyun bile oynamıyor

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Tüy döküyor mu?

Mavişbus

Aktif Üye
Çok az var ama dökmek değil tek tük soğuk algınlığı mı acaba kabarmiyor da uyuyor suan

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Video ekleyin bakalım

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Merhaba kuşunuzda sadece durgunluk olduğunu söyleyerek insanların soğuk algınlık ya da soğuk algınlık değil demesini mi bekliyorsunuz? Mesajlarınızda daha açık olursanız daha iyi olur. Kuşunuza hangi vitaminleri veriyorsunuz tarihleri önemli. Kuşunuzun yemi önemli tarihi önemli. Kuşunuzun probiyotiği önemli. Yedirdiğiniz ek şeyler önemli. Kuşunuz hangi ortamlarda duruyor kafes içi temizlik önemli. Bulunduğu ortam hava akımına uğruyor mu? Bunları da açıklayarak yazarsanız insanlar daha iyi yardımcı olacaktır

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Streamable.com dan video yükleyebilirsiniz

Mavişbus

Aktif Üye
Vitamin olarak gerwit kullanıyorum kafesinde grit kum var versela laga yem vitaminin son kullanım tarihi yazmıyor yani goremedim kafesin etrafı örtülü haftada bir temizlemeye çalışıyorum hava akımına uğrayacağını düşünmüyorum

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba kuşunuzda sadece durgunluk olduğunu söyleyerek insanların soğuk algınlık ya da soğuk algınlık değil demesini mi bekliyorsunuz? Mesajlarınızda daha açık olursanız daha iyi olur. Kuşunuza hangi vitaminleri veriyorsunuz tarihleri önemli. Kuşunuzun yemi önemli tarihi önemli. Kuşunuzun probiyotiği önemli. Yedirdiğiniz ek şeyler önemli. Kuşunuz hangi ortamlarda duruyor kafes içi temizlik önemli. Bulunduğu ortam hava akımına uğruyor mu? Bunları da açıklayarak yazarsanız insanlar daha iyi yardımcı olacaktır
Aslında evet gerçekten soğuk algınlığı diye bir kaç kez yazmış şimdi dikkatimi çekti🤔 video bekliyoruz net cevaplar için 👍 hırıltı, hapşırma ve tüy kabarma var mı?

Mavişbus

Aktif Üye
Hapşırma oluyor ara sıra da olsa hırıltı yok kabarma yok bazen nadir de olsa vik diye ses gelio sanki ama otcegi için mi yapıyor anlayamadım pek

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yani video mu gif mi belli değil kuşun yüzünü bile göremedim 🙄

Mavişbus

Aktif Üye
Uzun olunca yüklenmezse diye uzatmadim tekrar yükleyeyim o zaman

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ve yaza giriyoruz kuşun kafesini o kadar örtmeyin kuş terlerse bitlenme parazitlenme oluşur.

Mavişbus

Aktif Üye
Evin içi serin oluyor ama soba yanmayınca tam anlamıyla ısınınca kaldırırım örtüyü