• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dualarınızı eksik etmeyin 🙏🏻

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Çok teşekkür ederim Duygu hanım. Ben normalde Burak Uçar hocaya götürüyordum ama malum bayram olduğu için çok kısıtlı veterinerler. O yüzden hiç bilmediğim bir veteriner kliniğine götürdüm. Bir tane antibiyotik verdi sarı ince uzun tüp şeklinde. İçeriğini sordum enfeksiyona karşı koruma dedi ama tam olarak içerikte ne var bilmiyorum. Diğer üçü de avicare nin multivitamin i , valeria officinalis, L Carnitine. Bu üçü ağıza her gün birer damla. Birkaç gün çok önemli hayırlısı ile atlatıcaz inşallah çok sagolun tekrardan 🙏🏻
İnşallah iyi haberlerinizi alacağız. Isırık, sıyrık olmaması çok iyi bir avantaj. Eğer veterinerinizle telefonlaşırsanız, forum için antibiyotiğin ismini öğrenir misiniz? Dualarım sizinle. İnş iyileşecek küçük bıdık 🙏

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Kanaması olmaması mucize olmuş. Insallah iyileşecek ve bu olay hiç olmamış gibi olacak. Gecmis olsun

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Çok geçmiş olsun.. okurken gözlerim doldu. Bu hissi o kadar iyi biliyorum ki.. Yaralanmaması sevindirici bir haber . İyi haberlerini alacağız sen üzülme.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Arkadaşlar Pamuk un durumu şükürler olsun ki iyiye gidiyor ötmeye hareketlenmeye başladı. Sanırım travmayı atlatıyor yavaş yavaş. İlaçlara devam. Zaten Çarşamba kontrolümüz var. Ama yine de en büyük şans benim mutfaktan pamuk un yanına gidiyor olmam ve o esnada onları o şekilde görüp çığlığımla kedinin korkup Pamuk u ağzından bırakması. Allah hiç kimseye böyle bir duygu böyle bir durum böyle bir acı böyle bir görüntü yaşatmasın. Hepinize teşekkür ederim 🌸🙏🏻

erkan1325

Aktif Üye
Arkadaşlar Pamuk un durumu şükürler olsun ki iyiye gidiyor ötmeye hareketlenmeye başladı. Sanırım travmayı atlatıyor yavaş yavaş. İlaçlara devam. Zaten Çarşamba kontrolümüz var. Ama yine de en büyük şans benim mutfaktan pamuk un yanına gidiyor olmam ve o esnada onları o şekilde görüp çığlığımla kedinin korkup Pamuk u ağzından bırakması. Allah hiç kimseye böyle bir duygu böyle bir durum böyle bir acı böyle bir görüntü yaşatmasın. Hepinize teşekkür ederim 🌸🙏🏻
Tüy kadar ömrü olsun

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Cok sevindim cok ♥ guzel saglikli ve uzun omru olsun 😊

erenztrk

Müdavim
Çok şükür ya 😐 bütün kuşlar hepimizin ne güzel forumdur bu çok korkmuştum

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Pamuk'u merak ediyordum bende. Pazartesi iyiye gittiğini yazmışsın. @Aslı Ö. İnşallah tamamen düzelmiştir.😊
Pamuğun durumu iyi çok şükür 🙏 Şuan Burak Hocanın kliniğinde müşahede altında tedavi görüyor önümüzdeki salı @Aslı Ö. Hoca gidip bakacak durumuna göre taburcu olacak inşallah 😊 Pamuğa ettiğimiz dualar kabul oldu çok şükür 🤲 Annesi onu besleyerek ve sevgisini vererek canına can kattı 🥰

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Pamuğun durumu iyi çok şükür 🙏 Şuan Burak Hocanın kliniğinde müşahede altında tedavi görüyor önümüzdeki salı @Aslı Ö. Hoca gidip bakacak durumuna göre taburcu olacak inşallah 😊 Pamuğa ettiğimiz dualar kabul oldu çok şükür 🤲 Annesi onu besleyerek ve sevgisini vererek canına can kattı 🥰
Maşallah küçük bıdığa 🧿 Çok ama çok sevindim. 🥰 İyiki böyle bilinçli bir annesi ve onu çok seven kocaman bir forum ailesi var ❤

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Şehmus hocam gerekeni yazmış 🙏🏻 en son pazartesi iyiye gidiyordu ertesi günü yani salı gününden itibaren durumu çok kötü olmaya başladı. Kendi imkanlarımla evde kurtarmaya iyileştirmeye çalıştım. Bayramda gittiğim veteriner maalesef kuşlardan anlamayan kanısına vardık. Burak hocadan randevu almak ta maalesef zor oluyor. Ama zor da olsa buldum. Şuan klinikte tedavi altında salı günü nasipse alıcam. Gerçekten böyle bir forum ailesine sahip olduğum için çok mutluyum. Ayrıca Şehmus hocama ekstra teşekkür etmek istiyorum. Maddi tarafını hiç düşünmeden yeter ki bir can iyileşsin diye ona yardımlarını hiç esirgemedi. 🙏🏻 Hepinize çok teşekkürler ❤🌸🙏🏻

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Şehmus hocam gerekeni yazmış 🙏🏻 en son pazartesi iyiye gidiyordu ertesi günü yani salı gününden itibaren durumu çok kötü olmaya başladı. Kendi imkanlarımla evde kurtarmaya iyileştirmeye çalıştım. Bayramda gittiğim veteriner maalesef kuşlardan anlamayan kanısına vardık. Burak hocadan randevu almak ta maalesef zor oluyor. Ama zor da olsa buldum. Şuan klinikte tedavi altında salı günü nasipse alıcam. Gerçekten böyle bir forum ailesine sahip olduğum için çok mutluyum. Ayrıca Şehmus hocama ekstra teşekkür etmek istiyorum. Maddi tarafını hiç düşünmeden yeter ki bir can iyileşsin diye ona yardımlarını hiç esirgemedi. 🙏🏻 Hepinize çok teşekkürler ❤🌸🙏🏻
Hocam aileyiz biz tabiki birbirimize yardımcı olacağız 😊🙏

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Çok sevindim iyi olmasına. İnşallah salı günü taburcu olup annesine kavuşur. 🥰

İnşallah Pamuk taburcu olur Aslıcım. Geçmiş olsun tekrardan. 😊

Şehmus abim tüylü dostlarımız söz konusu olunca yardımını hiç esirgemiyor sağ olsun. Allah razı olsun. İyi ki bizim abimiz. 🥰

Boncukkuş12345

Yeni Üye
Çok sevindim pamuğun iyi olmasına.Allahım birdaha yaşatmasın böyle bir durumu. Çok geçmiş olsun Aslı hanım. Sağlıklı, mutlu uzunn bir ömrü olsun pamuğunuzun🥰🐦

atakan_22

Müdavim
Kıdemli Üye
Çok geçmiş olsun. İyi olmasına çok sevindim. Yara almadan atlatması mucize olmuş. Sağlığına kavuşup pıtır pıtır gezinsin. 🙏

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Çok geçmiş olsun. İyi olmasına çok sevindim. Yara almadan atlatması mucize olmuş. Sağlığına kavuşup pıtır pıtır gezinsin. 🙏
Yara almış maalesef. İlk gittiğim veteriner elle yoklayıp yara almamış demişti hatta bende olaydan sonra darbe yara izi göremedim fakat Burak hoca gövdesine bir cihazla baktı öylelikle gördü tüylerin iç tarafı kanamış ve morarma var. Çok teşekkür ederim 🙏🏻

aclyx1

Aktif Üye
Yara almış maalesef. İlk gittiğim veteriner elle yoklayıp yara almamış demişti hatta bende olaydan sonra darbe yara izi göremedim fakat Burak hoca gövdesine bir cihazla baktı öylelikle gördü tüylerin iç tarafı kanamış ve morarma var. Çok teşekkür ederim 🙏🏻
Çok geçmiş olsun Aslı hocam 🙏🏻🐦😔