• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dualarınızı bekliyoruz 😞

Limonbey33

Tutkulu
Çok üzgünüm Cansu hanım elimden bişey gelmedi mesafeler malesef 😔 ilaçlari kullanın ama en önemlisi besleme yapın çiğ unlarin tabiki uzun zaman kullanımı iyi değil ama mecbur kalınca yapacak başka birşey yok malesef size yarın ben mamaist besleme maması çıkarcam Yola inşallah yetişir aparatiniz varmıydi? Onu da yollarım
Hocam sizin hakkınız asla ödenmez,herkese o güzel yureginizle yetişmeye çalışıyorsunuz gerçekten,umarım sizin de karşınıza hep iyilikler çıkar size çok duaciyim🙏

Limonbey33

Tutkulu
İyi akşamlar boncuğun durumunu hem sizlerle paylaşmak hemde duanızı istemek için yazdım. Pazar günü kötüleşti heryer kapalı olduğu için ne elle besleyecek birini ne ilaç bulamadık bu sabah ilaç için gittik kuşlarlada ilgileniyormuş muayene etti 2 antibiyotik bir vitamin birde bir toz verdi hem solunum hemde sindirimle ilgili enfeksiyon varmıs anladıgim kadariyla elle beslemeyi anlattı hekim. fakat anlatirken cok kolay icraate gelince cok zormus ilaclarida verirken dozaj ayarlamak sirıngayla inanilmaz zorlandım elimden geleni yapıyorum inşallah kurtulur bize dua edin lütfen ilaç besleme derken iyice hırpalandı sabahki halinden dahada beter durumda şuan. Birde sizlere bir sorum mısır unu ve normal undan akışkan bi mama yapıp vermemi söyledi ciğ unlar hayvana dokunmazmı acaba ben elle besleme maması arayacağım yarın o besleme sırıngasını bile cok zor buldum. Bu akşam 3 ml misiri unu ve normal un mamasını kursaga beslemeyi basardim. Kaç ml bsesleme yapmam lazım
ilk başarısız besleme denemesinde heryeri mama oldu tuyleri o yuzden bu sekilde😞
Ekli dosyayı görüntüle 40511
Ekli dosyayı görüntüle 40512Buda sindirim sistemini duzenleyecek bir toz dedi icinde probiyotikler varmışEkli dosyayı görüntüle 40514
Çok çok geçmiş olsun,asla ve asla enerjinizi düşürmeyin ve her ne kadar moraliniz bozuk da olsa üzgün de olsanız kendinize onun iyilesecegi,sağlığına kavuşacağı olumlamalarini yapın,üç gün önce benim de kusuma olur bu diyenler oldu ama önce Allah'a sonra Şehmus güvendim ve inanıyorum ki benim kızım da çok güçlü ve iyileşecek,sizin yavrunuz da ins iyi olacak hep iyi düşünmeye çalışın🙏

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Çok geçmis olsun. Allah'ım şifa versin en kisa zamanda. Soyleyecek bir sey yok elinizden geleni ve yapilmasi gerekenleri zaten yapıyorsunuz. Insallah iyi haberleri yakinda aliriz.

Cansu424

Aktif Üye
Cansu hanım size bir teklifte bulunacağım
Yarın sizi İzmir garajından alıp Burak hocanin kliniğine götürebilirim.
Aslı hanım simdi gördüm çok teşekkür ederim çok incesiniz Allah razı olsun 🤲🏻 Hepiniz pamuk kalplisiniz gerçekten❤ bilemiyorum bu veteriner hekimide bana kuşlardan çok iyi anlayan biri önerdi hatta youtube ta videolar cekiyor bende yeni kesfettim manisa da bir üreticiymiş ayhan otçuoğlu ismi o bu hekimle çalışıyormuş hekim hanımada güvendim gibi ama napsam bilemedim boncukta tüneğe çıktı 1-2 saatir tünekte tekrar yollarda ziyan olsunda istemiyorum çok hırpalandı bilemedim inanın ki

Cansu424

Aktif Üye
Çok geçmiş olsun. 🥺 İnşallah Boncuk'un sağlığına kavuştuğu haberini de alırız. 🤲🏻
Amiin inşallah kübra hanım 🌸🤲🏻🫶
Çok geçmis olsun. Allah'ım şifa versin en kisa zamanda. Soyleyecek bir sey yok elinizden geleni ve yapilmasi gerekenleri zaten yapıyorsunuz. Insallah iyi haberleri yakinda aliriz.
Amin inşallah çok teşekkür ederim 🤲🏻🌸
Çok çok geçmiş olsun,asla ve asla enerjinizi düşürmeyin ve her ne kadar moraliniz bozuk da olsa üzgün de olsanız kendinize onun iyilesecegi,sağlığına kavuşacağı olumlamalarini yapın,üç gün önce benim de kusuma olur bu diyenler oldu ama önce Allah'a sonra Şehmus güvendim ve inanıyorum ki benim kızım da çok güçlü ve iyileşecek,sizin yavrunuz da ins iyi olacak hep iyi düşünmeye çalışın🙏
İnşallah sizinkinede Allahtan şifalar diliyorum rabbim ikisinide iyi eylesin inşallah. Eski günlerine dönsünler tez zamanda 🤲🏻🌸

kriptocuk

Yeni Üye
İyi akşamlar boncuğun durumunu hem sizlerle paylaşmak hemde duanızı istemek için yazdım. Pazar günü kötüleşti heryer kapalı olduğu için ne elle besleyecek birini ne ilaç bulamadık bu sabah ilaç için gittik kuşlarlada ilgileniyormuş muayene etti 2 antibiyotik bir vitamin birde bir toz verdi hem solunum hemde sindirimle ilgili enfeksiyon varmıs anladıgim kadariyla elle beslemeyi anlattı hekim. fakat anlatirken cok kolay icraate gelince cok zormus ilaclarida verirken dozaj ayarlamak sirıngayla inanilmaz zorlandım elimden geleni yapıyorum inşallah kurtulur bize dua edin lütfen ilaç besleme derken iyice hırpalandı sabahki halinden dahada beter durumda şuan. Birde sizlere bir sorum mısır unu ve normal undan akışkan bi mama yapıp vermemi söyledi ciğ unlar hayvana dokunmazmı acaba ben elle besleme maması arayacağım yarın o besleme sırıngasını bile cok zor buldum. Bu akşam 3 ml misiri unu ve normal un mamasını kursaga beslemeyi basardim. Kaç ml bsesleme yapmam lazım
ilk başarısız besleme denemesinde heryeri mama oldu tuyleri o yuzden bu sekilde😞
Ekli dosyayı görüntüle 40511
Ekli dosyayı görüntüle 40512Buda sindirim sistemini duzenleyecek bir toz dedi icinde probiyotikler varmışEkli dosyayı görüntüle 40514
Çok geçmiş olsun umarım sizin kuşunuz ve diğer tüm hasta kuşlar iyileşir insan çok üzülüyor 😞

Emre A.

Tutkulu
Manisadayız Burak beyi biliyorum ben izmirde sultan papaganimizin agzinda pamukcuk olunca gitmistik ona ama aracım yok otobus falan hic cesaret edemedim havada cok soguk. Bu veterineride manisada bir üretici varmıs youtube a videolar cekiyor ayhan otçuoğlu bey o verdi anlar kuşlardan dedi ama uzman mı tam bilmiyorum. Çok tesekkur ederim insallah amiin
bende ayhan otçuoğlu diyecektim. videolarını izliyorum bir şansınızı deneyin can sonuçta :(

umarım sağlığına kavuşur yavrucak inşallah iyileşir :(

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Aslı hanım simdi gördüm çok teşekkür ederim çok incesiniz Allah razı olsun 🤲🏻 Hepiniz pamuk kalplisiniz gerçekten❤ bilemiyorum bu veteriner hekimide bana kuşlardan çok iyi anlayan biri önerdi hatta youtube ta videolar cekiyor bende yeni kesfettim manisa da bir üreticiymiş ayhan otçuoğlu ismi o bu hekimle çalışıyormuş hekim hanımada güvendim gibi ama napsam bilemedim boncukta tüneğe çıktı 1-2 saatir tünekte tekrar yollarda ziyan olsunda istemiyorum çok hırpalandı bilemedim inanın ki
O zaman Cansu hanım şöyle yapalım. Siz denilen tedaviye başlayın. Ben hekimin ismini duymadım ama anladığıma göre kanatlılardan anlıyor. Eğer istenilen sonuç alınmazsa, Boncuk ta herhangi bir ilerleme olmazsa ondan sonra forumdan yada özelden irtibata geçip Burak hoca ya gideriz. Yeterki minik dostumuz sağlığına kavuşsun 🙏🏻🌸

Cansu424

Aktif Üye
bende ayhan otçuoğlu diyecektim. videolarını izliyorum bir şansınızı deneyin can sonuçta :(

umarım sağlığına kavuşur yavrucak inşallah iyileşir :(
Amin insallah çok teşekkür ederiz 🌸 Pazar günü buldum ayhan beyi mail attım facebooktan heryerden yazdım elle beslermisiniz aparatım yok kendim yapamam gibisinden fotograf videolarini attim. kendi yardımcı olmayı teklif etmedi musait degildi sanırım. Zorundada degil tabiki . asrın veteriner nazan hanıma gidin çok acil bir durumu yok dedi 🤷🏼‍♀️ nazan hanımla çalışıyormuş kendisi. Bakalım inşallah şifa olur ilaçları

Cansu424

Aktif Üye
O zaman Cansu hanım şöyle yapalım. Siz denilen tedaviye başlayın. Ben hekimin ismini duymadım ama anladığıma göre kanatlılardan anlıyor. Eğer istenilen sonuç alınmazsa, Boncuk ta herhangi bir ilerleme olmazsa ondan sonra forumdan yada özelden irtibata geçip Burak hoca ya gideriz. Yeterki minik dostumuz sağlığına kavuşsun 🙏🏻🌸
Tamam aslı hanım gerçekten çok çok teşekkür ederim belki insana akrabası teklif etmez bunu hiç görmeden tanımadan bunu teklif ettiniz bizim için çok duygulandım Allah razı olsun ❤🌸 Eğer manisaya işiniz düşerse mutlaka beklerim yardım edilecek bir durum olur seve seve 🫶🏻

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Çok geçmiş olsun, umarım hemen toparlar yakışıklı Boncuk ♥ Üzerine titrediğiniz çok belli, güzel haberlerinizi de en kısa zamanda alırız inşallah

Üst Alt