Cansu424
Aktif Üye
İyi akşamlar boncuğun durumunu hem sizlerle paylaşmak hemde duanızı istemek için yazdım. Pazar günü kötüleşti heryer kapalı olduğu için ne elle besleyecek birini ne ilaç bulamadık bu sabah ilaç için gittik kuşlarlada ilgileniyormuş muayene etti 2 antibiyotik bir vitamin birde bir toz verdi hem solunum hemde sindirimle ilgili enfeksiyon varmıs anladıgim kadariyla elle beslemeyi anlattı hekim. fakat anlatirken cok kolay icraate gelince cok zormus ilaclarida verirken dozaj ayarlamak sirıngayla inanilmaz zorlandım elimden geleni yapıyorum inşallah kurtulur bize dua edin lütfen ilaç besleme derken iyice hırpalandı sabahki halinden dahada beter durumda şuan. Birde sizlere bir sorum mısır unu ve normal undan akışkan bi mama yapıp vermemi söyledi ciğ unlar hayvana dokunmazmı acaba ben elle besleme maması arayacağım yarın o besleme sırıngasını bile cok zor buldum. Bu akşam 3 ml misiri unu ve normal un mamasını kursaga beslemeyi basardim. Kaç ml bsesleme yapmam lazım
ilk başarısız besleme denemesinde heryeri mama oldu tuyleri o yuzden bu sekilde
Ekli dosyayı görüntüle 40511
Ekli dosyayı görüntüle 40512Buda sindirim sistemini duzenleyecek bir toz dedi icinde probiyotikler varmışEkli dosyayı görüntüle 40514
ilk başarısız besleme denemesinde heryeri mama oldu tuyleri o yuzden bu sekilde
Ekli dosyayı görüntüle 40511
Ekli dosyayı görüntüle 40512Buda sindirim sistemini duzenleyecek bir toz dedi icinde probiyotikler varmışEkli dosyayı görüntüle 40514