• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dualarınızı bekliyoruz 😞

Cansu424

Aktif Üye
İyi akşamlar boncuğun durumunu hem sizlerle paylaşmak hemde duanızı istemek için yazdım. Pazar günü kötüleşti heryer kapalı olduğu için ne elle besleyecek birini ne ilaç bulamadık bu sabah ilaç için gittik kuşlarlada ilgileniyormuş muayene etti 2 antibiyotik bir vitamin birde bir toz verdi hem solunum hemde sindirimle ilgili enfeksiyon varmıs anladıgim kadariyla elle beslemeyi anlattı hekim. fakat anlatirken cok kolay icraate gelince cok zormus ilaclarida verirken dozaj ayarlamak sirıngayla inanilmaz zorlandım elimden geleni yapıyorum inşallah kurtulur bize dua edin lütfen ilaç besleme derken iyice hırpalandı sabahki halinden dahada beter durumda şuan. Birde sizlere bir sorum mısır unu ve normal undan akışkan bi mama yapıp vermemi söyledi ciğ unlar hayvana dokunmazmı acaba ben elle besleme maması arayacağım yarın o besleme sırıngasını bile cok zor buldum. Bu akşam 3 ml misiri unu ve normal un mamasını kursaga beslemeyi basardim. Kaç ml bsesleme yapmam lazım
ilk başarısız besleme denemesinde heryeri mama oldu tuyleri o yuzden bu sekilde😞
Ekli dosyayı görüntüle 40511
Ekli dosyayı görüntüle 40512Buda sindirim sistemini duzenleyecek bir toz dedi icinde probiyotikler varmışEkli dosyayı görüntüle 40514

Bahar Y.

Müdavim
Çok geçmiş olsun keşke aynı şehirde olsaydık bu minik için her gün beslemeye gelirdim... Çok sevdim ben onu yılbaşı yarışmasında, iyileşeceğine de inanıyorum, kanatlı uzmanıysa ne mutlu... Önceden tedbir amaçlı bulundurmak çok iyi oluyor besleme maması ve aparatını, nerede ikamet ediyordunuz

aclyx1

Aktif Üye
İyi akşamlar, çok geçmiş olsun dualarımız seninle boncuk 🙏🏻❤

cagriSN

Yeni Üye
Çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede sağlığına kavuşur çok tatlı, ne yazık ki türkiyede sadece kuşlarla ilgilenen tam teccizatlı sayılı veteriner kliniği var hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama bir tane izmirde olduğunu biliyorum araştırırsanız bulursunuz ism vermem doğru olmaz imkanınız varsa bu tarz bir yere götürmenizi tavsiye ederim

Cansu424

Aktif Üye
Çok geçmiş olsun keşke aynı şehirde olsaydık bu minik için her gün beslemeye gelirdim... Çok sevdim ben onu yılbaşı yarışmasında, iyileşeceğine de inanıyorum, kanatlı uzmanıysa ne mutlu... Önceden tedbir amaçlı bulundurmak çok iyi oluyor besleme maması ve aparatını, nerede ikamet ediyordunuz
Manisadayız ne iyi olurdu kücük bir yerde yaşamaktan nefret ediyorum bazen 😞 aslında izmirde burak beye daha önce gitmisligimiz var ama tamda aracın olmadığı zamana denk geldi gitmem icin 3 vasıta degistirmem lazım hava da soğuk arastirmalarim sonucu bu veterineri buldum sehmus beyde cok yardım etti sagolsun. Ders oldu bizede onceden alıp koymak lazim gercekten 😞 inşallah yanıbaşında sürekli dua ediyorum 🥺

Cansu424

Aktif Üye

Cansu424

Aktif Üye
Çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede sağlığına kavuşur çok tatlı, ne yazık ki türkiyede sadece kuşlarla ilgilenen tam teccizatlı sayılı veteriner kliniği var hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama bir tane izmirde olduğunu biliyorum araştırırsanız bulursunuz ism vermem doğru olmaz imkanınız varsa bu tarz bir yere götürmenizi tavsiye ederim
Manisadayız Burak beyi biliyorum ben izmirde sultan papaganimizin agzinda pamukcuk olunca gitmistik ona ama aracım yok otobus falan hic cesaret edemedim havada cok soguk. Bu veterineride manisada bir üretici varmıs youtube a videolar cekiyor ayhan otçuoğlu bey o verdi anlar kuşlardan dedi ama uzman mı tam bilmiyorum. Çok tesekkur ederim insallah amiin

cagriSN

Yeni Üye
Eve
Manisadayız ne iyi olurdu kücük bir yerde yaşamaktan nefret ediyorum bazen 😞 aslında izmirde burak beye daha önce gitmisligimiz var ama tamda aracın olmadığı zamana denk geldi gitmem icin 3 vasıta degistirmem lazım hava da soğuk arastirmalarim sonucu bu veterineri buldum sehmus beyde cok yardım etti sagolsun. Ders oldu bizede onceden alıp koymak lazim gercekten 😞 inşallah yanıbaşında sürekli dua ediyorum 🥺
Evet bende burak beyden bahsetmiştim takip ettiğim kadarıyla baya ilgileniyor oraya bırakma şansınız olsa iyi olurdu çok uzak değilmişsiniz yoğun bakıma alırdı, umarım şehmus bey yardımcı olur minik kuşumuz sağlığına kavuşur. Bende kuşumu götürmek istiyorum tüy sorunumuz var ama öğretmen olduğum için vanda görev yapıyoruz umarım yaza kadar çözeriz tüy sorununu yoksa yaza bizde o taraflardaki veterinerlere götüreceğiz sanırım

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Cansu hanım bu güzel canlar o kadar hassaslar ki pamuklar içinde bakılsa da hastalık geldi mi geliyor 😔 inanın çok ama çok üzüldüm 😔 çok güzel bir kuş. Allah şifasını verir inşallah 🙏🏻 umarım ilaçlar doğru ilaçlardır da bir an önce iyileşir ki ben iyileşeceğine inanıyorum. Dualarımız güzel yakışıklı Boncukla 🙏🏻

Cansu424

Aktif Üye
Eve

Evet bende burak beyden bahsetmiştim takip ettiğim kadarıyla baya ilgileniyor oraya bırakma şansınız olsa iyi olurdu çok uzak değilmişsiniz yoğun bakıma alırdı, umarım şehmus bey yardımcı olur minik kuşumuz sağlığına kavuşur. Bende kuşumu götürmek istiyorum tüy sorunumuz var ama öğretmen olduğum için vanda görev yapıyoruz umarım yaza kadar çözeriz tüy sorununu yoksa yaza bizde o taraflardaki veterinerlere götüreceğiz sanırım
Yakında araçla yakın oraya manisadan 3 otobusle gitmem lazım bayraklıda cunku once evimden otobuse garajdan izmir otobusune izmir garajindan bayraklı otobusune en az 2-3 saat demek maalesef inşallah çözülür sizin de sorununuz 🤲🏻

Cansu424

Aktif Üye
Cansu hanım bu güzel canlar o kadar hassaslar ki pamuklar içinde bakılsa da hastalık geldi mi geliyor 😔 inanın çok ama çok üzüldüm 😔 çok güzel bir kuş. Allah şifasını verir inşallah 🙏🏻 umarım ilaçlar doğru ilaçlardır da bir an önce iyileşir ki ben iyileşeceğine inanıyorum. Dualarımız güzel yakışıklı Boncukla 🙏🏻
İnşallah aslı hanım inşallah Allah razı olsun. 🤲🏻😞 okadar gözünün içine bakıyordum ki mutfaga getirmeyin zehirlenir kapiyi acmayin soguk alır üsütür oda parfumu koku sıkmıyoruz iceri camasir asmiyoruz yani bukadar ustune titrememek lazım sanırım 😞

cagriSN

Yeni Üye
Yakında araçla yakın oraya manisadan 3 otobusle gitmem lazım bayraklıda cunku once evimden otobuse garajdan izmir otobusune izmir garajindan bayraklı otobusune en az 2-3 saat demek maalesef inşallah çözülür sizin de sorununuz 🤲🏻
Teşekkür ederim inşallah 🙏

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Cansu hanım size bir teklifte bulunacağım
Yarın sizi İzmir garajından alıp Burak hocanin kliniğine götürebilirim.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Çok üzgünüm Cansu hanım elimden bişey gelmedi mesafeler malesef 😔 ilaçlari kullanın ama en önemlisi besleme yapın çiğ unlarin tabiki uzun zaman kullanımı iyi değil ama mecbur kalınca yapacak başka birşey yok malesef size yarın ben mamaist besleme maması çıkarcam Yola inşallah yetişir aparatiniz varmıydi? Onu da yollarım

Nur Y.

Paylaşımcı
Çok geçmiş olsun. Tez zamanda şifa bulsun yavrunuz. 🙏

Cansu424

Aktif Üye
Çok üzgünüm Cansu hanım elimden bişey gelmedi mesafeler malesef 😔 ilaçlari kullanın ama en önemlisi besleme yapın çiğ unlarin tabiki uzun zaman kullanımı iyi değil ama mecbur kalınca yapacak başka birşey yok malesef size yarın ben mamaist besleme maması çıkarcam Yola inşallah yetişir aparatiniz varmıydi? Onu da yollarım
Daha ne yapacaksınız uzaktan uzağa çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim kücük canlara burdan yardım ediyorsunuz Allah razı olsun hepinizden mamayı bekliyoruz dört gözle burdanda teşekkür etmiş olayım tekrardan 🤲🏻🌸

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Çok geçmiş olsun. 🥺 İnşallah Boncuk'un sağlığına kavuştuğu haberini de alırız. 🤲🏻

Üst Alt