• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dostuma selam çakınız

Nisa K.

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Ekli dosyayı görüntüle 70916Ekli dosyayı görüntüle 70917

İşte benim susmayan dostum. Biraz manyaktır kendileri ama kısa zaman da olsa hemen bağlandım kendisine. Aynı odanın içerisinde, tüm günümüzü beraber geçiriyoruz. Umuyorum ki ileride daha çok alışır bana. Bir buçuk aydan sonra elime ikinci kez geldi, korkusunu yavaş yavaş kırıyor. Ödül olarak da maydanoz verdim, çok sever. Sizlere de selamlarını yolluyor :)

Son düzenleme:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Maşallah bizden de selamlar olsun 👋adı ne bu çocugun ☺

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

İşte benim susmayan dostum. Biraz manyaktır kendileri ama kısa zaman da olsa hemen bağlandım kendisine. Aynı odanın içerisinde, tüm günümüzü beraber geçiriyoruz. Umuyorum ki ileride daha çok alışır bana. Bir buçuk aydan sonra elime ikinci kez geldi, korkusunu yavaş yavaş kırıyor. Ödül olarak maydonoz verdim, çok sever. Sizlere de selamlarını yolluyor
Profesör gibi bakıyor çok akıllı maşallah SüphanAllah
İsmi 💓Profesör💓 olsun

ardoztrrk

Müdavim
Kıdemli Üye

İşte benim susmayan dostum. Biraz manyaktır kendileri ama kısa zaman da olsa hemen bağlandım kendisine. Aynı odanın içerisinde, tüm günümüzü beraber geçiriyoruz. Umuyorum ki ileride daha çok alışır bana. Bir buçuk aydan sonra elime ikinci kez geldi, korkusunu yavaş yavaş kırıyor. Ödül olarak maydonoz verdim, çok sever. Sizlere de selamlarını yolluyor
Arkadaşta müdür tipi var sanki? Tüyü kadar ömrü olsun inşallah. Müdür adı değerlendirilebilir 😇😇🧿