• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Dostlarımızın bize mesajı var 😉

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
images.jpeg

Dostum ve sahibim senden 10 ricam var ......

1- Benim ömrüm ortalama 10-15 yıl sürer, alıştıktan sonra sıkılırsan senden ayrılmak bana acı verir. Beni almadan bunu düşün.

2- Beni annemden, babamdan, kardeşlerimden sen ayırdın. Tüm ailem sen oldun, ona göre yaşa.

3- Bana senin isteklerini anlayacak zaman ver. İçimde sevgi duygusu uyandır, ben böyle yaşarım.

4- Bana uzun süreli kızıp darılma, cezalandırmak için kafese kapatma, eline alışayım diye aç bırakıp kanatlarımı kesme 😓 Senin hayatında iş, eğlence, arkadaşların, ailen var; benimse sadece sen varsın.

5- Arada sırada benimle konuş, sev.. Sözlerini anlamasam bile benimle ilgilendiğini anlayabilirim.

6- Bana daima nasıl davranacağını bil, ben asla unutmam.

7- Beni sadece yem ve suya mahkum etme! Benim de senin gibi çeşitliliğe, mineral ve vitaminlere ihtiyacım var.

8- Beni konuşmuyor, ötmüyor, uçmuyor diye azarlamadan önce düşün; belki yediğim bir şey dokunmuştur, belki cereyanda, belki güneşte fazla kalmışımdır.

9- Yaşlandığımda da benimle ilgilen, sev. Unutma, sende yaşlanacaksın.

10- Her zor anımda yanımda ol. Benim içim kaldırmaz veya ben görmeden ölsün deme, benim için her şey seninle daha kolay.

images (1).jpeg

Not: Alıntıdır.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Onunda bir yaşama hakkı olduğunu ve biz nasıl tercih edersek öyle bir yaşama sahip olduğunu yani bize mecbur olduğunu, bu yüzden de en iyi şekilde yaşatmaya çalışmamız gerektiğinin bilincinde olduktan sonra bu maddelere dikkat eder insanlar diye düşünüyorum.

Maviş Paşa

Tutkulu
4 kuşum var hiç biri ne sevdiriyor nede konuşuyor. Ama asla konuşmuyor sevdirmiyo diye ilgiyi hiç kesmedim. Vereyim başka alayım demedim. aksine böyle mutlular diye daha mutlu olsunlar diye uğraşıyorum. Minik parkları var. Yetiyor onlara 😁

Yazı çok güzel yazanın da paylaşanın da yüreğine sağlık.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Onunda bir yaşama hakkı olduğunu ve biz nasıl tercih edersek öyle bir yaşama sahip olduğunu yani bize mecbur olduğunu, bu yüzden de en iyi şekilde yaşatmaya çalışmamız gerektiğinin bilincinde olduktan sonra bu maddelere dikkat eder insanlar diye düşünüyorum.
Aynen öyle canım, insan olabilmek, duyarlı olabilmek yeterli. Sonrasında onun taşıdığı cana duyulan sevgi, ve hak ettiği yaşama saygı sırayla geliyor 😍

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
4 kuşum var hiç biri ne sevdiriyor nede konuşuyor. Ama asla konuşmuyor sevdirmiyo diye ilgiyi hiç kesmedim. Vereyim başka alayım demedim. aksine böyle mutlular diye daha mutlu olsunlar diye uğraşıyorum. Minik parkları var. Yetiyor onlara 😁

Yazı çok güzel yazanın da paylaşanın da yüreğine sağlık.
Aynı şekilde düşünüyorum. Bazen Sultan'ın yanına gittiğimde çıkmak istemiyor, ben de kafesinin yanında durup konuşuyorum sadece. Onlar da birer birey, oyuncaklarmış gibi her zaman bizi eğlendirmelerini beklemek hata olur zaten

Üst Alt