• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dökülen ve Yenisi Çıkmayan Tüyler

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
İştahı gayet iyi yemini yiyor güzelce, ama maalesef elimde hassas terazi yok. Hiç sanmıyorum ama veterinere götürsem kedileri ölçtükleri tartı ile bu miniği de tartabilirler mi acaba?
Onların ayrı hassas tartısı vardır

ırmakk

Yeni Üye
Aspur ve daldarı verin kilo alsın. Çok zayıf ve iştahı iyiyse
Az önce farkettim ki kuşta çok hafif bir titreme de mevcut ama keyfi gayet yerinde. Öbür kafesteki kuşlarımın sesini duyunca direkt o da ötmeye başlıyor iştahı da çok iyi. Bu hâlde olmasını anlamlandıramıyorum doğrusu, titremesi endişelendirdi beni biraz.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Az önce farkettim ki kuşta çok hafif bir titreme de mevcut ama keyfi gayet yerinde. Öbür kafesteki kuşlarımın sesini duyunca direkt o da ötmeye başlıyor iştahı da çok iyi. Bu hâlde olmasını anlamlandıramıyorum doğrusu, titremesi endişelendirdi beni biraz.
Merhaba veteriner buldunuz mu

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kaliteli ürünler. :)
Ben iki kuşumda tüyler için mutavit ve omni vit kullanıyorum. @Şehmus BAKIR abi bu iki ürünün faydası olur mu bu yavru için?
Tabiki ürünler kaliteli faydası olur mu olur ama süreç uzun yanı iyi bir bakımdan geçmesi lazım dönüşümlü probiyotik, d vitamini, b vitamini multi vitaminleri ile mama ve kaliteli karışım yemler ile daha iyi olacağını düşünüyorum

ırmakk

Yeni Üye
Merhaba veteriner buldunuz mu
Oturduğumuz evin hemen altında bir veteriner var fakat kuşlarla ilgili pek bilgisi olmadığını söyledi, hassas terazileride yokmuş maalesef, internetten satın alacağım mecburen. Deprem bölgesinde olduğum için veteriner bulmakta bir hayli zor.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Oturduğumuz evin hemen altında bir veteriner var fakat kuşlarla ilgili pek bilgisi olmadığını söyledi, hassas terazileride yokmuş maalesef, internetten satın alacağım mecburen. Deprem bölgesinde olduğum için veteriner bulmakta bir hayli zor.
Çok geçmiş olsun. Yulaf da kilo aldırır 1 tatlı kaşığı verebilirsiniz 🦜🤗