Beyzaerzinnn
Yeni Üye
- Hastalık Belirtileri
- Nefes alırken ses çıkarması. Sırt kısmında bir şişlik gibi bi şey var. Tüylerini mi kabarttı yoksa hamile mi bilmiyorum. Doğum sancısı mı yoksa hastalık habercisi mi bilmiyorum
- Hastalık Belirti Tarihi
- 1 Nis 2026
Merhaba, kuşum 3 yaşında dişi. Erkek eşiyle birlikte 2-3 yıldır bizimle gayet sağlıklı neşeli sorunsuz bi zaman geçirdik. Son zamanlarda dişi kuşumdan nefes alırken sesler gelmeye başladı. Videoyu aşağıya ekliyorum. Yemesinde uçmasında herhangi bir sıkıntı yok. Kış başından beri yani aylardır hiç banyo yaptırmadım. Odasını havalandırmadım, dolaylı olarak diğer odaları havalandırdım ve oradan gelen temiz havayla sirkülasyon yapıyordum demem o ki hiç soğuk havaya maruz kalmadı. Kaloriferden uzak ama kalorifer hep açıktı yani nem ve sıcaklık orantılıydı. Kafes üstleri hep örtük gece olunca da önünü örtüp azıcık mesafe bırakarak öyle uyutuyorum. Arada vitaminli su veriyorum her gün suyunu değiştirmeye özen gösteriyorum.
sorum şu ki arkasında sırt ve pop ortasında videoda görüldüğü gibi bi şişlik gibi bi şey var kuşum doğum sancısı mı çekiyor yoksa nefes problemi mi var? Ne yapmalıyım önerilerinizi bekliyorum.
Video linki: Watch unnamed | Streamable
sorum şu ki arkasında sırt ve pop ortasında videoda görüldüğü gibi bi şişlik gibi bi şey var kuşum doğum sancısı mı çekiyor yoksa nefes problemi mi var? Ne yapmalıyım önerilerinizi bekliyorum.
Video linki: Watch unnamed | Streamable