• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Doğum Günü Kutlayalım Doğum Gunun Kutlu Olsun Forumun Ablasi 🥰

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bugun Hem Ögretmenler Gunu Hemde Demet Ablamin Doğum Gunu. Bu Vesileyle Tüm Forumdaki Öğretmenlerimizin Ogretmenler Gününü Kutlarim. 🌹
Ben Demet Ablamdan Çok Şey Öğrendim. Yeri Geldi Üzüldük Yeri Geldi Güldük. Ama Hep Bir Olmayı Ogrendik. Seni Çok Seviyorum Ablacığım Doğum Günün Kutlu Olsun. Yeni Yasin Sana Sağlık, Huzur ve Evlatlarinla Birlikte Mutluluk Getirsin. Mutlu Yıllar 🥰🌸 @Demet bükay

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Demet ablamm forumun gülü olmazsa olmazı iyiki ama iyiki doğdun sevdiklerinle, evlatlarınla, tüylü meleklerinle sağlıklı yaşlar diliyorum ❣ iyiki varsın iyiki doğdun ❣🙏🏻🙏🏻

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Sabah yazmayı planlıyordum maşallah benden hızlısın Ezgi abla ☺🥰
Forumdaki tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü canı gönülden kutluyorum🥰🌸
Demet ablam sen benim hem öğretmenim hemde ablam oldun seninle çok şey paylaştık iyiki tanıdım seni evimizin kuşçu ablası ☺🥰 Hem öğretmenler günün hemde doğum günün kutlu olsun ailen ve bizlerle nice sağlıklı yaşlara inşallah 🥰 iyiki varsın 💐

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bugun Hem Ögretmenler Gunu Hemde Demet Ablamin Doğum Gunu. Bu Vesileyle Tüm Forumdaki Öğretmenlerimizin Ogretmenler Gününü Kutlarim. 🌹
Ben Demet Ablamdan Çok Şey Öğrendim. Yeri Geldi Üzüldük Yeri Geldi Güldük. Ama Hep Bir Olmayı Ogrendik. Seni Çok Seviyorum Ablacığım Doğum Günün Kutlu Olsun. Yeni Yasin Sana Sağlık, Huzur ve Evlatlarinla Birlikte Mutluluk Getirsin. Mutlu Yıllar 🥰🌸 @Demet bükay
Çok teşekkür ederim canım benim çok duygulandım 🥰🤲hep beraber elele uzun seneler beraber olalım inşallah 🥰🥰

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Sabah yazmayı planlıyordum maşallah benden hızlısın Ezgi abla ☺🥰
Forumdaki tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü canı gönülden kutluyorum🥰🌸
Demet ablam sen benim hem öğretmenim hemde ablam oldun seninle çok şey paylaştık iyiki tanıdım seni evimizin kuşçu ablası ☺🥰 Hem öğretmenler günün hemde doğum günün kutlu olsun ailen ve bizlerle nice sağlıklı yaşlara inşallah 🥰 iyiki varsın 💐
Çok teşekkür ederim ablacığım🥰

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun🥰🥰
Doğum günümde çok uzaklarda olsanız da, sevginiz ile kalbimin içinde çok büyük yeriniz var ayrı ayrı çokkkkkk teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız🥰
Sizler ailemin bir parçasısınız ve sizlerle çok mutluyum 🥰🥰🥰🥰

Üst Alt