• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dışkısında bir sıkıntı var mı acaba ?

HakanG

Paylaşımcı
İyi akşamlar hocalarım. Bugün Pamuğumun 7 günlük tedavisinin son günü. Dışkıları ve videosu ekte. Sizce iç parazit hastalığı geçmiş mi yoksa devam edeyim mi mama vermeye

HakanG

Paylaşımcı
Bu arada Pamuğumun poposunda hafif sarılık vardı

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Maşallah hareketlerinde bir sorun görünmüyor 😊 Şehmus hocam kuşunuzun gidişatını bildiği için onun yorumlamasını bekleyelim. Sanırım minik dostunuz karaciğer hastasıymış. Peki bir hafta zeolitli besleme yaptınız mı.

HakanG

Paylaşımcı
Maşallah hareketlerinde bir sorun görünmüyor 😊 Şehmus hocam kuşunuzun gidişatını bildiği için onun yorumlamasını bekleyelim. Sanırım minik dostunuz karaciğer hastasıymış. Peki bir hafta zeolitli besleme yaptınız mı.
Bir hafta zeolitli besleme yaptım ancak kursaktan değil, benim sıpa yaptırmadı. Bende Şehmus abinin önerisiyle versele laga mama, mamaist mama, havuç, zeolit karıştırıp önüne verdim. O şekilde yedi sağolsun 😅 Karaciğeri için avisol kullanmaya başladım ve şu iç paraziti geçtikten sonrada devedikeni unu ile mama yapıp vereceğim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Zeolit tozuna devam edelim ama havuç yerine iki ml kadar sade su ile nemlendirelim yani mamayı havuçsuz yapalım 😊👍

HakanG

Paylaşımcı
Tekrardan merhaba hocalarım. Pamuk ile tedavimizin 2.haftasının son günü bugün. Geçtiğimiz hafta versele laga mama, mamaist mama, zeolit tozu ve havuç karışımını vermiştim. Bu hafta da havuç hariç diğerlerini karıştırıp verdim. Dışkıları ekte umarım benim fıstığın durumu iyidir 🤲🏻😊

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Tekrardan merhaba hocalarım. Pamuk ile tedavimizin 2.haftasının son günü bugün. Geçtiğimiz hafta versele laga mama, mamaist mama, zeolit tozu ve havuç karışımını vermiştim. Bu hafta da havuç hariç diğerlerini karıştırıp verdim. Dışkıları ekte umarım benim fıstığın durumu iyidir 🤲🏻😊
Dışkılar lekeli fakat bu konu üzerinden ilk attığınız dışkıların rengi farklıydı ama şuanki dışkı arasında ilerleme bir fark var diye düşünüyorum. Yemesi içmesi hal ve hareketleri iyiydi hala o şekilde mi. Fotoğrafta da gayet iyi görünüyor 😊

HakanG

Paylaşımcı
Dışkılar lekeli fakat bu konu üzerinden ilk attığınız dışkıların rengi farklıydı ama şuanki dışkı arasında ilerleme bir fark var diye düşünüyorum. Yemesi içmesi hal ve hareketleri iyiydi hala o şekilde mi. Fotoğrafta da gayet iyi görünüyor 😊
Enerjisi ilk günden beri yerinde hep canlı maşallah 😍 Hatta 1-2 gündür tüye girdi ama yine enerjisinde eksilme yok şükür 😊

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Hakan haftada iki defa zeolite devam ve bir defa da entrobac verelim kardeşim dışkılar daha iyi olmuş ☺👍

HakanG

Paylaşımcı
Hakan haftada iki defa zeolite devam ve bir defa da entrobac verelim kardeşim dışkılar daha iyi olmuş ☺👍
Yulaf, Sağlık Tohumu, Daldarı, her türlü meyve sebze yasak değil mi daha ? Bir de deve dikeni unuda var bunu nasıl değerlendireyim 2 haftadır vermiyorum.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Sebze ver yulaf ve daldarı ölçülü haftada bir ver ve mamaya da deve dikeni unu👍

HakanG

Paylaşımcı
Sebze ver yulaf ve daldarı ölçülü haftada bir ver ve mamaya da deve dikeni unu👍
Abi tüye girdi benim sıpa ona göre uygun meyve sebze veriyorum o zaman. Bir de poposu hafif sarı ve bugün sanki dışkısı yapışmış gibi geldi poposuna

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Abi tüye girdi benim sıpa ona göre uygun meyve sebze veriyorum o zaman. Bir de poposu hafif sarı ve bugün sanki dışkısı yapışmış gibi geldi poposuna
Genel durumunu göreceğimiz video ve güncel dişkı ekler misin hakan👍

HakanG

Paylaşımcı
Abi birde bende bt amin forte yok. Biraz araştırdım da b vitamini muz ve armutta varmış biraz versem olur değil mi ?

Üst Alt