• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Diskisinda anormallik

Melisa41

Tutkulu
Yem su dışında (probiyotiği söylemiyorum) sebze meyve tarzı birşey verdin mi bulunduğun şehir sıcak mi çok su içiyor mu
Vermedim sadece yem afyondayim oda sıcak olmuyor havalanıyor akşam güneş geçince balkona alıyorum çok geçmeden alıyorum neşesi yerinde yem ve su yiyip içerken herzamanki ölçüde

Melisa41

Tutkulu
Hastalık olduğunu düşünüyorum demişsiniz ne gibi bı hastalik şuan probiyotik ve multivitamin normal şekilde mi verim Baska bisey vermeme gerek var mı acaba

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Kuşun ben kısa bir videosunu görebilir miyim 👍

Maviş Paşa

Tutkulu
Afyon soğumaya başlıyor yavaş yavaş zaten. 😀

Ben sürekli değiştiriyorum yerlerini kuşların stres olurlar mı ki 🤔 balkon salon oda vs ben nerde onlar orda 🤔

Alıştılar artık mutlu oluyorlar 😀😀😀

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Yazın sıkıntı olmaz da kışın sürekli yer değişimi kuşlarda kırılma olur yani sıcak ve soğuk etkiler 👍

Melisa41

Tutkulu
Maşallah 😊 arkadaki tatlı kediye de ayrıca maşallah 😊
Çok teşekkür ederiz 😊 ben birşey sorucaktim probiyotik ve multivitamin hayvanı ishal gibi yapar mı bayadir kullanıyoruz onlar kesince diskisi küçük oluyor onları verince ilk attığım resim gibi oluyor bugün ki diski onları kesince olan

Melisa41

Tutkulu
Çok teşekkür ederiz 😊 ben birşey sorucaktim probiyotik ve multivitamin hayvanı ishal gibi yapar mı bayadir kullanıyoruz onlar kesince diskisi küçük oluyor onları verince ilk attığım resim gibi oluyor bugün ki diski onları kesince olan Taha bey bence hasta değil dedi ama ben biraz üstüne fazla düşüyorum bulutun eşini kaybedince onunda kaybetmekten korkuyorum aklımda kaldı o yüzden sordum yoksa güvenmemekten değil yanlış anlasilmasin😊

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
kuşunuza tüketmesi için yem harici bir şeyler veriyor musunuz?

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
sadece yem sağlıklı büyümesi için yeterli değildir. Çünkü meyve ve sebze de tüketmesi gerekiyor. Hatta yumurta maması bile bunlara dahil. Dışkıda küçülmesinin sebebi vitamin veya kullanılan ilaçlar değildir. Yetersiz beslendiği için bu durumlar gözlemlenir. haftada 2 gün kuşunuzun tüketebileceği meyve sebze içerikli besinler vermeniz daha sağlıklı büyümesini sağlayacak

Melisa41

Tutkulu
sadece yem sağlıklı büyümesi için yeterli değildir. Çünkü meyve ve sebze de tüketmesi gerekiyor. Hatta yumurta maması bile bunlara dahil. Dışkıda küçülmesinin sebebi vitamin veya kullanılan ilaçlar değildir. Yetersiz beslendiği için bu durumlar gözlemlenir. haftada 2 gün kuşunuzun tüketebileceği meyve sebze içerikli besinler vermeniz daha sağlıklı büyümesini sağlayacak
Benim götürdüğüm veteriner verme diyince ben vermedim bundan sonra vermeye baslim o zaman bir sorun yok demi dışkıda

Üst Alt