• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Dışkının büyük olması

Yenicicikuş

Yeni Üye
Eve yeni gelen kuşumun Dün attığım dışkı görselinde parazit görmüştünüz sabah işe giderken kuşun dışkısına baktığımda düzelmiş ve normal gözüküyordu şu an fotoğraf çekemiyorum ama çok kafama takıldı belki ne demek istediğimi anlarsınız diye düşündüm Şehmus abim aspur ve daldarı dedi verdim aspuru yedi daldarı yememiş. Dışkısını öyle görünce bende düzeldi de bağırsakları boşalıyor diye düşündüm ama yine de sizlere danışmak istedim

Yenicicikuş

Yeni Üye
(Dışkısı olması gerekenden çok çok büyüktü ve bebek kuş bu)

Yenicicikuş

Yeni Üye
Hiç bilgim yok yetişkin kızgın bir dişi olsaydı normal derdim ama bu durum da yardımcı olamıyorum abiler gerekli bilgi yi verir
Bi yerde karakterine göre bazı muhabbet kuşlarının gece karanlık olunca dışkı yapmadığı hava aydınlanınca yaptığını biriktirdiği içinde büyük dışkı yaptığını okudum bu mantıklı mı

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bi yerde karakterine göre bazı muhabbet kuşlarının gece karanlık olunca dışkı yapmadığı hava aydınlanınca yaptığını biriktirdiği içinde büyük dışkı yaptığını okudum bu mantıklı mı
Bence çok mantıklı. Karakter insana özgü bir durum değil. Nasıl bir insan yeni bir ortama direk adepte olamiyorsa hayvanlar içinde geçerli bir durum. Belki de kuşun kabız di düzeldi olabilir

Yenicicikuş

Yeni Üye
Büyük dışkı dediğin bumu
Yok değil bu sabah gördüğüm dışkı değişmişti ama fotoğraf çekemedim evde değilim çünkü bu dışkı bi anda değişmiş normal renklerde ama kocaman olmuş. Dün Şehmus abiler falan kuş geldiği yerde kötü beslenmiş dedi kuşun verilmiş sadakası varmış dedi

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Takipte kal. Görmeden genel durumunu bilmeden önemli veya önemsiz diyemeyiz.

Üst Alt