• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Dışkılara bakar mısınız lütfen

şakir1230

Yeni Üye
Dün akşam saat 11de altını değiştirmiştim o saatten şu ana kadar sadece bu kadar dışkı yaptı normalde daha fazla olması gerekmiyor mu yeteri kadar yemediği anlamına mı geliyor

Ekli dosyalar

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Dün akşam saat 11de altını değiştirmiştim o saatten şu ana kadar sadece bu kadar dışkı yaptı normalde daha fazla olması gerekmiyor mu yeteri kadar yemediği anlamına mı geliyor
Normal bır dışkı gibi geldi de. Dıskıları cıvıt şeklinde ben sıze 3 gün enrobact probiyotik öneririm

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Sadece dışkı sayısına bakarak bunu net söylemek açıkçası zor. Kuşun gün içinde hareketliliği yada durgunluğu uyku modu uçuşu yapılan aktiviteler vs dışkı sayısında değişim yapabilir. Yem sayısından ziyade hassas tartı ile tartmaniz daha güvenilir olur. Birde şunu eklemek isterim mevcut ilk açtığınız konudan devam etmeniz daha uygun olur. Çünkü forumda sürekli aktif olmayan ama ara ara giren binlerce insan var. Kuşun hikayesini bilmek gerekir mesela Mert arkadaşımız kuşun hikayesini bilmediği için haliyle probiyotik önermiş. O yüzden sık konu açarak değil de tek konudan devam edilmesi daha iyi olur.

Üst Alt