• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dışkılama sorunu yaşıyoruz muhabbet kusu

Samilbaki

Aktif Üye
Ekli dosyayı görüntüle 3222Ekli dosyayı görüntüle 3223
Aşırı tüylü yapısı yüzünden çok net belli olmasada 3 defa felan dışkılamış birbirine ve hayvanın tüylerine yapışmış dışkısı eve geleli 4 gün oluyor bir ara hareketliydi şu aralar biraz hareketsiz sesi de biraz kısık gibi poposunu nemli peçete ile ıslatıp olabildiğince temizledim biraz ısırdı korkuttum sanırım suyuna diazyme 256 ekledim doğrumu yanlıs mı davranıyorum bilmiyorum ne yapmalıyım yardım eder misiniz?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba öncelikle ailemize hoşgeldiniz 😊
Kuşunuz kabız olmuş muhtemelen yedikleri ile ilgilidir neler veriyorsunuz? diyazm verebilirsiniz sindirimi düzenler bide dışkı resmi görebilir miyiz?

Eylül

Yasaklı
Merhaba hoş geldiniz, ben de kabız olduğunu düşünüyorum. Fazla olmamak şartıyla marul verebilirsiniz diye düşünüyorum tabi uzmanlar onaylarsa 😊

Samilbaki

Aktif Üye
Merhaba öncelikle ailemize hoşgeldiniz 😊
Kuşunuz kabız olmuş muhtemelen yedikleri ile ilgilidir neler veriyorsunuz? diyazm verebilirsiniz sindirimi düzenler bide dışkı resmi görebilir miyiz?
Dışkıları yeni temizledim jungle marka yem veriyorum, yumurta yulaf havuç tarçın kekik ve nane içeren mama verdim bugün. Poposunun resminde pek belli olmasada Dışkıları duruyordu

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Dışkıları yeni temizledim jungle marka yem veriyorum, yumurta yulaf havuç tarçın kekik ve nane içeren mama verdim bugün. Poposunun resminde pek belli olmasada Dışkıları duruyordu
Nane vermeyin ve tarçın , kekiği az koyun bide bir kaç gün mama vermeyin diyazm başlayın üç gün boyunca hergun tazeleyerek kullanın

yao ako

Paylaşımcı
yemi değiştirin.marka olarak benelux,garden mix pembe şerit,versele laga yada beaks kullanın.