• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dışkıda Yeşil Leke

girlwithanowl

Yeni Üye
Merhaba, 50 günlük bir cennet papağanım var kuşumun enerjisi, ötmesi keyfi gayet yerinde (kabarmada yok) fakat son birkaç gündür sabahları yaptığı dışkılar gün içerisinde yaptıklarına göre yeşil leke bırakıyor. Üstadlara danışmak istedim. (Yeni yeni de tüyleri çıkıyor daha tamamlamadı.) bu arada kafesinde kumu, mineral bloğu, kalamar taşı hepsi var.

Vitamin olarak: Gervit-w (haftada 2)
Probiyotik olarak: Diazyme 256 (haftada 1) kullanıyoruz.

Yardımcı olursanız sevinirim :)

Dün sabahki dışkısı diğerleri gün içinde düzelen hali: IMG-9898
Bu sabahki: IMG-9930

girlwithanowl

Yeni Üye
şöyle ki kursağı gündüzleri boş arada gidiyor az az yiyor ama akşamları doldurcak kadar yiyor. Bir de başka şeyler verdiğimiz zaman ve biri bir şey yerken yanına koşup yemeye çalışıyor :D yani iştahsız diyemeyeceğim kendince takılıyor sanırım ama dediğiniz gibi yem ve su dışında başka şeyler vermeyeceğim takipteyim. Teşekkür ederim.

Şimâl

Tutkulu
Emektar Üye
Ek gıda verildiğin de normaldir bu tarz dışkılama. Siz hastalık belirtisi görürseniz bizimle paylaşın. Umarım görmezsiniz. Hastalık belirtisinden kastım da kabarma, halsizlik, iştahsızlık, kusma gibi gibi.

girlwithanowl

Yeni Üye
Çok teşekkürler yardımlarınız için. Takipteyim :)

girlwithanowl

Yeni Üye
Günaydın, dışkımız sabahları yine yeşil. Dün sadece yem yemesine rağmen. Ayrıca gün içinde kursağımız bomboş. Bu durum biraz beni geriyor.

Üst Alt