• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dışkıda Yem

Eray Şahin

Yeni Üye
Merhaba bir süredir aslında ara ara yaşıyorum bu problemi. Dışkısında sürekli olmamakla beraber ara ara sindirilmemiş yemler görüyorum. Hareketlerinde herhangi bir problem yok gayet hareketli bir şekilde geziyor evin içinde. Probiyotik takviyesini yapıyorum bir kaç gün için dışkı düzeliyor fakat sonradan tekrarlıyor bu durum. Bölgemde muhabbet kuşlarına bakan bir veteriner bulamadığım için çaresiz kaldım. Lütfen konuyla alakalı bilgisi olan biri yardım etsin. Dışkı örneklerini Ekteki yerden görebilirsiniz.

Eray Şahin

Yeni Üye
Evet kullanıyorum haftada 1 kere veriyorum. Kalamar kemiği ve Bloğu eksik durmuyor kafesinde

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Evet kullanıyorum haftada 1 kere veriyorum. Kalamar kemiği ve Bloğu eksik durmuyor kafesinde
Avidiare kullanabilirsiniz başlangıç olarak. Bazı tohumlar ozumsenme konusunda zorluk cikarabilir. Bu arada kusta kusma titreme. Solunum yönünden sıkıntı yok değil mi

Hasankuşseven

Aktif Üye
Avidiare kullanabilirsiniz Bazı yemleri sindirmek konusunda sıkıntı çekeblr(buarada klavye güzelmiş)

Eray Şahin

Yeni Üye
Avidiare kullanabilirsiniz başlangıç olarak. Bazı tohumlar ozumsenme konusunda zorluk cikarabilir. Bu arada kusta kusma titreme. Solunum yönünden sıkıntı yok değil mi
Hayır neyse ki böyle bir problem hiç gözlemlemedim sürekli koşturuyor masamın üzerinde falan :D

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşun dışkıda hafiften bir enfeksiyon başlamış bunun sebebi yediği bişey olabilir veya vitamin tarihi geçmiş olabilir..şuan için sadece yem ve sade su verin üç gün sonra tekrar dışkı resmi görelim eğer alabilirseniz Diyazm 256 alın çok faydası olur 👍

Eray Şahin

Yeni Üye
Kuşun dışkıda hafiften bir enfeksiyon başlamış bunun sebebi yediği bişey olabilir veya vitamin tarihi geçmiş olabilir..şuan için sadece yem ve sade su verin üç gün sonra tekrar dışkı resmi görelim eğer alabilirseniz Diyazm 256 alın çok faydası olur 👍
dün halihazırda kullandım o probiyotiği vitamini kesiyorum hemen

Eray Şahin

Yeni Üye
vitaminin de bozulma olup olmadığını anlamamın bir yolu var mı ?