• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

dışkıda yem

pofidik

Paylaşımcı
muhabbet kuşum birkaç gündür kabarık bir şekilde sürekli uyukluyordu. dışkısında birkaç tane yem gördüm ama sindirememiştir diye düşünüp birkaç önlem almıştım. buna rağmen düzelmedi. bugün sabah cansız bir şekilde yatıyordu kafeste. çok çok üzgünüm bunun için. sadece sebebini merak ediyorum ve aynı kafeste bir kuşum daha var. bir problem olur mu? neden ölmüş olabilir?

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
muhabbet kuşum birkaç gündür kabarık bir şekilde sürekli uyukluyordu. dışkısında birkaç tane yem gördüm ama sindirememiştir diye düşünüp birkaç önlem almıştım. buna rağmen düzelmedi. bugün sabah cansız bir şekilde yatıyordu kafeste. çok çok üzgünüm bunun için. sadece sebebini merak ediyorum ve aynı kafeste bir kuşum daha var. bir problem olur mu? neden ölmüş olabilir?
Başınız sağ olsun. Ölmeden önceki dışkı örneği ve genel halinin videosu varsa yorum yapalım. En azından bulaşıcı bir şey mi ona bakarız. Başka belirti var mıydı? Kusma, göz yaşarması, hapşırık, kuyruk oynaması vs. Diğer kuşu da gözlemlemeniz lazım. Onun da ayrı şekilde dışkı örneği ve güncel videosunu görelim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Başınız canınız sağolsun 😔 video ve dışkı resmi bekliyoruz 👍

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Başınız sağ olsun. 😔

pofidik

Paylaşımcı
Başınız sağ olsun. Ölmeden önceki dışkı örneği ve genel halinin videosu varsa yorum yapalım. En azından bulaşıcı bir şey mi ona bakarız. Başka belirti var mıydı? Kusma, göz yaşarması, hapşırık, kuyruk oynaması vs. Diğer kuşu da gözlemlemeniz lazım. Onun da ayrı şekilde dışkı örneği ve güncel videosunu görelim
kusma vs yoktu. sadece tüyleri kabarık ve sürekli uyuyordu birkaç gün. daha önce diğer kuşlarıma da olmuştu hafif üşütmüştür geçer diye düşünmüştüm. ölmesini beklemiyordum hiç. sadece halsizdi. onun da ölmeden birkaç gün önce son hali.
Ekli dosyayı görüntüle 44528

pofidik

Paylaşımcı
çok sevindim teşekkür ederim

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Başınız sağ olsun, çok tatlıymış 😔

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
teşekkür ederim 😔 ben de çok üzüldüm ilk defa bir kuşumu kaybettim ve içimde büyük bir boşluk oluştu. sanki tekrar o kafesten çıkacakmış gibi hissediyorum. bir daha sevemeyeceğimi bilmek, sesini duyamayacağımı bilmek çok acı
Acınızı tahmin edebiliyorum sadece, sabırlar diliyorum. Kalan kuşlarınızın sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah 💙