• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dışkıda yem sorunu

Merve00

Paylaşımcı
Ekli dosyayı görüntüle 14096Ekli dosyayı görüntüle 14097ben yemler gelir gelmez cam yada plastik kavanozlara koyuyorum. Böyle daha iyi saklayabiliyorum. Görseldeki yem versele laga.içindeki darıları yiyince aspur ve aspir üstte tabaka halinde kalıyor. Bugün bonnie marka yemi verdim denemek için. Şuan dışkısında sindirilmemiş tohum göremedim. Yarın sabah tekrar bakacağım. Azalır veya yine görmezsem versele lagayı çöpe atmayı düşünüyorum. Veya birine veririm.
Çöpe atmak yerine dışarıdaki kuşlara verebilirsiniz. Ben iki günden sonra yemlikte kalanları camın önüne koyuyorum. Kumrular ve serçeler öyle bir yiyorlarki, hatta belirli saatleri var ötüşleriyle bana seslenir oldular. Bu şekilde değerlendirebilirsiniz :)

Çikoland

Yeni Üye
Bu aspur ama sizin yemliğin üstündekiler yulaf. Aspur daha küçüktür sizin yemde de görebilirsiniz bunu oranı az ama vardır
Anladım teşekkür ederim 🤭 cahilliğimi maruz görün lütfen 😀yeni yeni öğrenicem. Burasının desteği çok iyi oldu. Kendi kendime cevap bulamıyordum

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Sen yinede yemi bi kokla böyle çok beklemiş yağ kokusu gibi yada küf gibi mi kokuyor

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
herkese merhaba.

Daha önceki konularda da sık sık değinmiştik, malesef ki versalanın yeminde yulaf oranı fazla. Yulafı seven kuşları zamanlı zamansız tüye sokuyor. hatta bazı arkadaşlar yulafları tek tek ayıklamaya çalışıyorlar.

Ayrıca @Furknmurat58 in de belirttiği gibi yeminiz bayat, mümkünse vermeyiniz. Yakınlarınızda petshop varsa sürekli ulaşabileceğiniz yem çeşitlerini değerlendirmek lazım.

Çikoland

Yeni Üye
herkese merhaba.

Daha önceki konularda da sık sık değinmiştik, malesef ki versalanın yeminde yulaf oranı fazla. Yulafı seven kuşları zamanlı zamansız tüye sokuyor. hatta bazı arkadaşlar yulafları tek tek ayıklamaya çalışıyorlar.

Ayrıca @Furknmurat58 in de belirttiği gibi yeminiz bayat, mümkünse vermeyiniz. Yakınlarınızda petshop varsa sürekli ulaşabileceğiniz yem çeşitlerini değerlendirmek lazım.
Çok teşekkür ederim 🙏 yem değiştirirken önceki ile yeni olanı karıştırarak verdiğim için yedekte farklı marka yemim vardı. Ona döndüm hemen. Bugün dışkıda hiç birsey yoktu🙄 probiyotiğinde etkisi vardır mutlaka. Tekrar teşekkür ederim.

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Çok teşekkür ederim 🙏 yem değiştirirken önceki ile yeni olanı karıştırarak verdiğim için yedekte farklı marka yemim vardı. Ona döndüm hemen. Bugün dışkıda hiç birsey yoktu🙄 probiyotiğinde etkisi vardır mutlaka. Tekrar teşekkür ederim.
Rica ederiz, kafanıza takılan başka sorular olursa çekinmeden sorabilirsiniz.

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Geçmiş olsun