• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dışkıda yem, durgunluk, bazen kabarıklık ve zayıflama

Yigit K.

Paylaşımcı
Hastalık Belirtileri
Durgunluk, ara sıra kabarma, zayıflama ve dışkıda yem
Hastalık Belirti Tarihi
11 Tem 2022
Merhaba. 14-15 Aylık erkek kuşum bir anda zayıflamaya başladı ve durgunlaştı. Kendisini hassas terazide tarttım ve 29 gram geldi. ve kafesten çıkardığımda akıllı yemliğin üstüne dışkı yaptığını gördüm dışkı biraz büyüktü ve dışkıda yem vardı. Ayrıca durgunlaştı ve düzenli olarak neredeyse her gün çıkarıyorum fakat sanki eskisi kadar iyi uçamıyor. Düzenli olarak probiyotik ve multivitamin kullanıyorum. Kafesinde kuş kumu var ve tüketiyor, sebze/meyve düzenli olarak veriyorum. Kullandığım yem mamaist yemi. Eşinde herhangi bir sorun yok. Video : 20220711_173936

Yigit K.

Paylaşımcı
Merhaba. 14-15 Aylık erkek kuşum bir anda zayıflamaya başladı ve durgunlaştı. Kendisini hassas terazide tarttım ve 29 gram geldi. ve kafesten çıkardığımda akıllı yemliğin üstüne dışkı yaptığını gördüm dışkı biraz büyüktü ve dışkıda yem vardı. Ayrıca durgunlaştı ve düzenli olarak neredeyse her gün çıkarıyorum fakat sanki eskisi kadar iyi uçamıyor. Düzenli olarak probiyotik ve multivitamin kullanıyorum. Kafesinde kuş kumu var ve tüketiyor, sebze/meyve düzenli olarak veriyorum. Kullandığım yem mamaist yemi. Eşinde herhangi bir sorun yok. Video : 20220711_173936
Yazmayı unutmuşum iştahı yerinde fakat eskisi kadar çok ötmemeye başladı hatta bazen öttüğünü hiç duymuyorum. (Güncelleme : Uyuklama halinde oluyor genellikle.)

Son düzenleme:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Eğer yanlış tartmadiysaniz çok düşük kilosu ve sindirim sorunu var kuşunuzu kursaktan zeolitli besleyerek hem sindirimi düzenleyip hemde kilo aldirabilirsiniz kardeşim 👍

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşlara kombi mix kürü yap