Merhaba veteriner hekim tavsiye ettiyse kullanın yalnız bu tür sızıntı kanamalarda 3 gün değil 5 gün öneriyor hekimlerEkli dosyayı görüntüle 97433
Bu akşam yine dışkıda minimal bir kanama fark ettik ve tüm dışkılara baktığımızda hepsinde vardı Çok da güvenmediğim ama şu anda Kanatlılarla ilgilenen tek veteriner olan veterinere götürdüm acilen dışkı tahlili yaptı ama dışkıda hiçbir şey görünmüyor sağlıklı bir dışkıymış.
röntgen istedim o da çekmeye uygun bulmadı olası organ problemlerini konuştuk tek tek bunlara bağlı belirtilerinin olmadığına kanaat getirdi olası bir bağırsak enfeksiyonuna karşı bunları yazdı ben de probiyotik var malum alman markasının yine de bu probitiğin daha iyi olacağını söyledi.
benim bu akşam katılmam gereken bir yemek vardı müdürüm arayınca oraya geçtim, gittiğim için eşim ilgilenip almış ben de kendi probiyotiğimden devam etmeyi tercih ederim aslında. eve geldim kuş bir saattir dans ediyor bizimle, bende enerji bitti kendisi hala şarkıya devam ediyorama her akşam kanayarak bize panik atak geçirtiyor.
Çocuğumuz yok, tek evladım bu, aldığımız nefes bile ortak ve gerçekten canımdan bir parça. sizinle de paylaşmak istedim bu süreçte çok ilgilendiniz(yazım hataları için kusura bakmayın konuşmadan metneyi kullandım)
Bağışıklık ne kadar üst seviye olursa flora o kadar çabuk toparlar ve probiyotik bağırsağı düzene sokar
Bactrim de yerinde bir şurup söksün atsın eğer ki bakteriyel bir sıkıntı varsa
İnşallah biran evvel düzelir
Rabbim sağlıklı uzun ömür versin inşallah
Bir bebekte size Nasib etsin