• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! dışkıda taze kanama

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ekli dosyayı görüntüle 97433
Bu akşam yine dışkıda minimal bir kanama fark ettik ve tüm dışkılara baktığımızda hepsinde vardı Çok da güvenmediğim ama şu anda Kanatlılarla ilgilenen tek veteriner olan veterinere götürdüm acilen dışkı tahlili yaptı ama dışkıda hiçbir şey görünmüyor sağlıklı bir dışkıymış.

röntgen istedim o da çekmeye uygun bulmadı olası organ problemlerini konuştuk tek tek bunlara bağlı belirtilerinin olmadığına kanaat getirdi olası bir bağırsak enfeksiyonuna karşı bunları yazdı ben de probiyotik var malum alman markasının yine de bu probitiğin daha iyi olacağını söyledi.

benim bu akşam katılmam gereken bir yemek vardı müdürüm arayınca oraya geçtim, gittiğim için eşim ilgilenip almış ben de kendi probiyotiğimden devam etmeyi tercih ederim aslında. eve geldim kuş bir saattir dans ediyor bizimle, bende enerji bitti kendisi hala şarkıya devam ediyor 🙈 ama her akşam kanayarak bize panik atak geçirtiyor.

Çocuğumuz yok, tek evladım bu, aldığımız nefes bile ortak ve gerçekten canımdan bir parça. sizinle de paylaşmak istedim bu süreçte çok ilgilendiniz 🙏🏻 (yazım hataları için kusura bakmayın konuşmadan metneyi kullandım)
Merhaba veteriner hekim tavsiye ettiyse kullanın yalnız bu tür sızıntı kanamalarda 3 gün değil 5 gün öneriyor hekimler
Bağışıklık ne kadar üst seviye olursa flora o kadar çabuk toparlar ve probiyotik bağırsağı düzene sokar
Bactrim de yerinde bir şurup söksün atsın eğer ki bakteriyel bir sıkıntı varsa
İnşallah biran evvel düzelir
Rabbim sağlıklı uzun ömür versin inşallah 😊🤲
Bir bebekte size Nasib etsin😊🤲

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Demet ablama katılıyorum. Bactrim i her ihtimale karşı beş güne tamamlayın. Arkasından üç gün probiyotik takviyesi ile destekleyin. Ama 100 ml den daha az suya sekiz damla koyulursa daha iyi olur.

cosmiclatte

Yeni Üye
cansınız gerçekten. 🙏🏻 probiyotiği bactrimle birlikte kullanmamızı söyledi, 5 güne tamamlamak daha sağlıklı olacaktır haklısınız. ben van’da yaşıyorum şu an, bir ihtiyacınız olursa başım gözüm üstüne her zaman dm kutum açık ☺

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Bu akşam yine dışkıda minimal bir kanama fark ettik ve tüm dışkılara baktığımızda hepsinde vardı Çok da güvenmediğim ama şu anda Kanatlılarla ilgilenen tek veteriner olan veterinere götürdüm acilen dışkı tahlili yaptı ama dışkıda hiçbir şey görünmüyor sağlıklı bir dışkıymış.

röntgen istedim o da çekmeye uygun bulmadı olası organ problemlerini konuştuk tek tek bunlara bağlı belirtilerinin olmadığına kanaat getirdi olası bir bağırsak enfeksiyonuna karşı bunları yazdı ben de probiyotik var malum alman markasının yine de bu probitiğin daha iyi olacağını söyledi.

benim bu akşam katılmam gereken bir yemek vardı müdürüm arayınca oraya geçtim, gittiğim için eşim ilgilenip almış ben de kendi probiyotiğimden devam etmeyi tercih ederim aslında. eve geldim kuş bir saattir dans ediyor bizimle, bende enerji bitti kendisi hala şarkıya devam ediyor 🙈 ama her akşam kanayarak bize panik atak geçirtiyor.

Çocuğumuz yok, tek evladım bu, aldığımız nefes bile ortak ve gerçekten canımdan bir parça. sizinle de paylaşmak istedim bu süreçte çok ilgilendiniz 🙏🏻 (yazım hataları için kusura bakmayın konuşmadan metneyi kullandım)
Hepsi bizim evladımız gibi Demet abla ve Aslı arkadaşımın dediklerini uygulayın ama keşke yine bir röntgen çekseydi en azından Şehmus hocamıza da bir gösterirdik.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
cansınız gerçekten. 🙏🏻 probiyotiği bactrimle birlikte kullanmamızı söyledi, 5 güne tamamlamak daha sağlıklı olacaktır haklısınız. ben van’da yaşıyorum şu an, bir ihtiyacınız olursa başım gözüm üstüne her zaman dm kutum açık ☺
Çok teşekkür ederiz canınızın sağlığı yeterli olur 😊🤲geçmiş olsun 😊

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba, iyi antibiyotik vermiş benim kızımda da böyle olunca karışım antibiyotik ve probiyotikle toparlamıştık inşallah sizin de öyle olur ☺🌸