• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dışkıda tane yem

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kursağında şişlik var mı bakar mısın

Cxcx

Paylaşımcı
Probiyotik olarak hangi marka kullanıyorsunuz skt tarihi kontrolü yapın kaliteli değil ise diazyme 256 , röhnfied entrobac kullanın dışkı düzelene Kadar haftada 2 kere verin 3 gün arayla kumu eksik etme
Tmm sağolun yapayım

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Tmm sağolun geçmezse zolax vereyim mi yazın ağzından tane yem çıkarıyordu anormal şekilde zolax vermiştim
Zolax kursak mantarı için değil mi zaten ? Ne kadar süre kullandınız

Cxcx

Paylaşımcı
Evet burada forumda önermişlerdi, sonra Şehmus Bey insan ilacı değil mi demişti, onun yerine farklı birşey mi kullanmalıyım diye, zolax ı bir gün ara ile, sonra 2 gün ara ile, sonra 3 gün ara ile vermiştim iyi gelmişti geçmişti o zaman. Tekrar vereceğim ama yeşil kuş ile ayrı kafeslere almalıyım değil mi, yeşilin zolax içmesine gerek yok çünkü.

Cxcx

Paylaşımcı
Zolax ı önem amaçlı çok az verdim, mantar değilse diye de çok yüklenmek istememiştim, 2 gün sonra geçmezse dediğiniz gibi bakayım teşekkür ederim

EnesGenç

Eski Forumcu
Hazımsızlık olabilir kusunuzda kuş kumları oluyor onlardan uygulayin

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Arkadaşlar gerekeni söylemişler sağolsunlar 😊 benimde bir kaç tane eklemek istediğim yorum olacak videoda üç önemli ayrıntıdan bahsedeceğim birincisi tüketilmeyen bloklar ve kalsiyum taşları bir zaman sonra bakteri yuvası kursak enfeksiyonu sebebiyeti, ikincisi kafes gözüme çok kalabalık geldi oyuncaklardan sadece bir tane bırakın ve sadece iki tünek yeterlidir yağlanma sebebiyeti..üçüncü husus erkeğin dişiye çok baskısı var bu iki tarafıda strese sokar dışkıdaki renk değişimi sebebiyeti...önerim şudur eğer başka bir kafesiniz varsa kuşları ayırın kafesler bitişik ve aynı arkadaşların söylediği tedaviyi ikisine de uygulayın geçmiş olsun 👍

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Evet burada forumda önermişlerdi, sonra Şehmus Bey insan ilacı değil mi demişti, onun yerine farklı birşey mi kullanmalıyım diye, zolax ı bir gün ara ile, sonra 2 gün ara ile, sonra 3 gün ara ile vermiştim iyi gelmişti geçmişti o zaman. Tekrar vereceğim ama yeşil kuş ile ayrı kafeslere almalıyım değil mi, yeşilin zolax içmesine gerek yok çünkü.
Ben böyle bir yorum yaptığımı hatırlamıyorum insan ilacının dozajinj biliyorsanız ve deneyimi olan kişiler tarafından önerilebilir..