• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Verslee laga Gold patee veya beatiful food mama tavsiye ederim, veya şuanlık onlardan birini temin edene kadar petshoplardan herhangi bir marka deneyebilirsiniz
Yumurta haşlayın üzerine serpin sevdiği ne varsa üzerine olabilir, ben gagasının içine koymuştum ve çıtır çıtır yemişti, denemekten zarar gelmez 😊🤲

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
Tahmini olarak ne zaman etki eder bunlar ben pek kumu ve kömürü yediğini sanmıyorum yemine mi karistirsam
Merhabalar, grit kum bir tedavi değil, her zaman bir kuş kafesinde olması gereken temel destektir. Kuşlar kumları yutarak, taşlıklarında biriktirip yedikleri yemin öğütülmesinde kullanırlar. Benzetme olarak kuma, kuşların dişleridir diyebiliriz. Mutlaka devamlı kafeste durmalı.

Ayrıca arkadaşlarımızım dediği gibi sadece kum, sindirim sistemini sağlıklı tutmaya tek başına yetmez. Röhnfried entrobac (probiyotik), gerwit (multivitamin), bt amin (b vitamini+aminoasit) ürünlerini temin etmeli ve haftalık olarak kullanmalısınız. Ürünleri mamaist. com dan almanızı tavsiye ederim. Güvenilir, bildiğimiz bir yer. Ürğbler gelince yazarsanız kullanım dozlarından da bahsederiz.

Ayrıca kuşunuza her zaman sadece şişe su vermelisiniz. Arıtma, çeşme, kaynak suyu olmamalı. Suluk günlük yıkanıp taze, yeni su koyulmalı.

Bu hayvan iyileşti de çok yemek yiyor ya dün erkek sultan papağanı arkadaşı var onun yanına götürdük bizimki dişi erkek olan belki 1 veya 2 defa yemek yedi dişi erkeğin bile yemeğini yedi bir sorun olabilir mi sindirimle alakalı

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
Bu hayvan iyileşti de çok yemek yiyor ya dün erkek sultan papağanı arkadaşı var onun yanına götürdük bizimki dişi erkek olan belki 1 veya 2 defa yemek yedi dişi erkeğin bile yemeğini yedi bir sorun olabilir mi sindirimle alakalı
Eğer dışkıdaki sindirilmemiş yemler kaybolup dışkı düzeldiyse demekki hayvan düzgün sindirim yapmaya başlamış. Vücudu zayıf kaldığı için açığı kapatmaya çalışıyor olabilir. Keyfi, neşesi iyiyse, dışkılar düzgünse sorun yok