• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dışkıda sarı renk ve kusma

ozlmyldz

Aktif Üye
Merhabalar, kuşum yaklaşık 4 aylık erkek bir kuş. 3 aydır birlikteyiz. Bu sabah dışkısının renginde bir gariplik sezdim. Yaklaşık 3 haftadır tüyde epey tüy döküyor ona rağmen çok enerjik ve hareketli bir kuş. Dün şarkılar söyleyip kafasını sallıyordu. Bugün de genel olarak keyifliydi fakat öğlen bi ara kafasını sırtına yaslayıp uyumaya başladı ve akşama doğru da sessizleşip uyku pozisyonuna geçti. 2-3 gündür bulantı gözlemliyorum ama dikkat ediyorum kusmuyor, yutuyor ağzına geleni. Dışkı fotoğraflarını ve kuşumu paylaşıyorum. Bugün yumurta maması ve havuç yedirdim takviye olarak ama ondan önce de dışkı aynı renkti. Multivitamin desteği + haftada 1 çay kaşığı yulaf veriyorum. Daldarısı, kuş kumu, gaga taşı her şeyi mevcut. Umarım kötü bir şeyi yoktur.

ozlmyldz

Aktif Üye
Tekrar merhabalar. Kuşumun dışkısı çok fazla değişiklik gösterdi bu başlığı açtığımdan beri. Önce yeşil normal dışkıya döndü, sonrasında yeşil sulu dışkı oldu. Tekrar normale döndü derken dün gece kafesinin üst telini kemirdiğini fark ettim, kafes maalesef boyalı. Zehirlenmiş olabilir mi? Dışkısı sabah beyazımsıydı şimdi de sarı suluya döndü. Fotoğraflarını atıyorum lütfen yardımcı olun çok endişeliyim. İlk fotoğrafı pazartesi günü çektim. Sonraki dışkı fotoğrafı da az önce çektiğim hali. Zehirlendiyse ne yapabilirim?

Ekli dosyalar

ozlmyldz

Aktif Üye
Şuan iştah ve enerji nasıl probiyotik veriyor musunuz
Probiyotik başladık. İştahı gayet yerinde, yemini yiyor daldarısını da. Sabah yumurta maması verdim onu da çok güzel yedi. Çok konuşur ve çok hareketlidir ama bugün az hareketli ve pek konuşmuyor.