• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dışkıda Problem

Boncuk1402

Aktif Üye
Merhabalar abir saat kadar önce kuluma banyo yaptırdım. Odası gayet sıcaktı hava akımı yoktu. Enerjisi gayet yerinde sabah da iyiydi. Banyodan sonra dışkısında bir değişim oldu. Sabah çok normaldi. Biraz endişenlendim. Sizce neden olmuş olabilir?

ebrares

Müdavim
Muhtemelen üşüttü. Siz banyo yaptırmamalısınız geniş bi kaba sıcak su koyun o kendisi yapar. Ve kuruyana kadar kapı vs açmayın en ufak rüzgar bile etkiler.

Boncuk1402

Aktif Üye
Muhtemelen üşüttü. Siz banyo yaptırmamalısınız geniş bi kaba sıcak su koyun o kendisi yapar. Ve kuruyana kadar kapı vs açmayın en ufak rüzgar bile etkiler.
Öyle yaptım banyoluk taktık kafesine. Su da sıcaktı. Girdi yıkandı kendisi. Kururken kafesin birazını da örttüm duvardan falan soğuk gelmesin diye. Banyo yapınca banyoluğu da çıkardım. Nasıl üşüttü çok üzgünüm şuan :( ne yapabilirim

ebrares

Müdavim
Öyle yaptım banyoluk taktık kafesine. Su da sıcaktı. Girdi yıkandı kendisi. Kururken kafesin birazını da örttüm duvardan falan soğuk gelmesin diye. Banyo yapınca banyoluğu da çıkardım. Nasıl üşüttü çok üzgünüm şuan :( ne yapabilirim
O zaman üşütmemiştir yıkanırken fazla su içebiliyorlar idrar da olabilir yani endişelenecel bi şey gibi durmuyor