• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dışkı

Eylül

Yasaklı
Bazıları yeşil bazıları siyahımsı bir renkte

Eylül

Yasaklı
Sürekli uyuyor. Sadece sürekli kaşınıyor. Streamable Video Hırçınlık gittikçe arttı ☹

Son düzenleme:

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Hırçınlığı hıçkırık okumuşum defalarca izledim diyorum nerde hıçkırık 🤗 ben sıkıntı göremedim ayrıca kuşunuz dişi bunlar normal kizismaya giriyor

Eylül

Yasaklı
Dün vermiştim biraz, bir de evde erkek kuş var, yaş farkları var. Erkek olan yaklaşık 5-6 yaşlarında, dişiyi de 1,5 gibi tahmin ediyorum 2 de olabilir. Sizce bunlar çiftleşir mi? Ben sanmıyorum çünkü maviş yani erkek olan limona kur yapınca limon hemen sert bir şekilde gaga atıyor istemiyor sanırım. Limon (dişi) Maviş (erkek)

Şimâl

Tutkulu
Emektar Üye
Dün vermiştim biraz, bir de evde erkek kuş var, yaş farkları var. Erkek olan yaklaşık 5-6 yaşlarında, dişiyi de 1,5 gibi tahmin ediyorum 2 de olabilir. Sizce bunlar çiftleşir mi? Ben sanmıyorum çünkü maviş yani erkek olan limona kur yapınca limon hemen sert bir şekilde gaga atıyor istemiyor sanırım. Limon (dişi) Maviş (erkek)
Hazır hissetmiyor olabilir Limon. Maviş çok büyük çiftleşme olur mu şüpheliyim.

Eylül

Yasaklı
Ben de mavişin yaşını büyük buluyorum ondan olmayabilir diye düşünüyorum

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Çiftleşme olur mu olmaz mı bilemiyorum hepsinin ayri huyları var ama bana kalırsa olur. Sadece burda iş bize düşüyor. Onları eşe atıp onların isteklerine cevap verebilecek miyiz. Koşul 1 eşe at ve mümkünse salma onlarla yem su mama dışında ilgilenme🤗

Eylül

Yasaklı
Abi şimdi şöyle bir sıkıntı var; Ben limon önceden daha kızışmıştı o zaman ikisini mavişin kafese koydum. Ama maviş 3 sn durduktan sonra hemen kafesten atladı. Korkmuş gibiydi nedense. Bir de maviş kendi kafesinden başka kafese asla girmiyor ve mavişin kafesi küçük